Dakkapelsteiger klein

Een dakkapelsteiger of uitwijkconsole is ideaal om te huren als je aan het klussen bent aan je dakkapel. Het uitwijkconsole monteer je eenvoudig aan het steiger zodat je trappen, erkers of ruimte tussen de dakgoot en de dakkappel makkelijk kunt overbruggen. Het uitwijkconsole is toepasbaar op zowel brede als smalle rolsteigers.

Prijzen excl. 7% SRR en 21% BTW

1 dag          31,50  

1 week       45,-

4 weken    op aanvraag

Omschrijving

Een dakkapel is vaak lastig te bereiken. Met het toevoegen van een uitwijkconsole aan je rolsteiger is dit verleden tijd. Je creëert voor jezelf namelijk een verlengd platform zodat je de dakkapel optimaal kan bereiken. Op bijna elke hoogte of helling van het dak. De uitwijkconsole is de ideale dakkapelsteiger voor iedereen die zijn werkzaamheden aan een dakkapel veilig en eenvoudig wilt uitvoeren. De Custers dakkapelsteiger is uit te breiden tot maximaal 4 platformen. Bovendien is de dakkapelsteiger ook in de lengte uit te breiden.

Schuren, verven of het vervangen van een raam. Met de Uitwijkconsole zijn je werkzaamheden altijd binnen handbereik. De uitwijkconsole bevestig je eenvoudig aan het steigerframe je rolsteiger. De stempel van de uitwijkconsole heeft een zachte bescherming. Zo krijg je geen onnodige beschadigingen aan het dak.

Specificaties

Lengte per platform:                   250 cm
Breedte:                                          130 cm
Max. overspanning:                     tot 130 cm
Max. belasting overspanning:   250 kg
Hellingshoek dak:                        van 30º tot 60º
Dakverankering:                           niet nodig

Veelgestelde vragen

De maximale overspanning ofwel de afstand die je kunt overbruggen is bij dit uitwijkconsole 1,3 meter.

Een uitwijkconsole is een ideaal hulpmiddel om werkzaamheden aan een dakkapel of op een andere, moeilijk te bereiken plek te verrichten. Bevestiging aan uw rolsteiger is gemakkelijk. Het rolsteiger dien je los te huren.

Meegeleverd

Uitwijkconsole:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW       incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 31,50            € 40,78
Per week:             € 45,-               € 58,26

Kijk hier voor meer informatie over borg, prijzen, schade & risico regeling en eventuele kosten voor onderhoud, reparatie, slijtage, schoonmaken, brandstof en transport.

Uitwijkconsole huren in de buurt

Je kunt de uitwijkconsole bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de dakkapelsteiger op te halen. Of laat de uitwijkconsole bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede