Trappentoren 10 meter

De trappentoren is ideaal om te huren voor veilig werken op hoogte. De trappentorens zijn ideaal tijdens evenementen of op locaties waar je met gereedschap omhoog en omlaag moet klimmen. Vanzelfsprekend voldoet al het materieel aan de strengste normen, van bouwbesluit tot evenementenveiligheid.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode

1 week

1 extra dag       

excl / incl BTW

170,- / 205,70

34,- / 41,14

Omschrijving

Trappentoren huren? Een trappentoren is handig wanneer je met materiaal naar boven moet lopen in het steiger. De trappentoren kent verschillende lengtes waardoor voor al jouw klussen, de juiste toren gekozen kan worden. Dankzij de inwendige trappen met leuning loop je veilig en gemakkelijk omhoog.

Bij een trappentoren parallel heb je bovendien op elke verdieping een platform waarop je kan werken of rusten. Dit betekent dat aan elk einde van de trap, een platform is waar je veilig op kunt staan en de tijd hebt om te werken. Als je zoals het wettelijk verplicht is, aan de binnenkant van de sporten omhoog klimt heb je geen handen vrij om de materialen mee naar boven te nemen. En er is niet altijd iemand aanwezig die de spullen aan kan geven als je op het steigerplatform staat. Met een trappentoren kun je dit wel en is daarom de ideale oplossing op te huren voor deze klussen.

Je loopt gewoon omhoog zoals je dat op een normale trap ook doet. De inwendig gemonteerde trappen zijn voorzien van een antislip profiel en worden geleverd met een armleuning. Deze leuningen geven extra veiligheid tegen valgevaar bij het betreden van de trap. Daarnaast is het nu eenvoudig geworden om gereedschappen en andere materialen mee de steiger op te nemen aangezien je je handen vrij hebt bij het omhoog of omlaag lopen.

Specificaties

Platform:                        1030 cm
Werkhoogte:                  1230 cm
Maximale belasting:    200 kg/m²
Lengte platform:           250 cm
Breedte platform:         130 cm
Soort platform:              dicht of luik
Soort frame:                   dicht of doorloopframe

Veelgestelde vragen

Zeker! De trappentoren is ARBO verantwoord en kost je minder energie om te beklimmen. Dankzij de trappentoren heb je extra veiligheid tussen de platformen en kunt hierdoor makkelijk materiaal of gereedschappen meenemen.

Je kan een trappentoren vervoeren door een aanhangwagen te huren. Of je kan bijvoorbeeld het transport uitbesteden aan GECO.

Meegeleverd

Trappentorenset 12 meter:       1 stuk

Optioneel

Tarieven

Prijzen inclusief 7% SRR  excl / incl BTW

Weektarief                      € 181,90 / 220,10
Extra dagtarief              € 36,38 / 44,02

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Schoonmaakkosten

Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een week, dat wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Trappentoren huren in de buurt

Je kunt de trappentoren 10 meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de trappentoren op te halen. Of laat de trappentoren bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede