Trappentoren 6 meter

De trappentoren is ideaal om te huren voor veilig werken op hoogte. De trappentorens zijn ideaal tijdens evenementen of op locaties waar je met gereedschap omhoog en omlaag moet klimmen. Vanzelfsprekend voldoet al het materieel aan de strengste normen, van bouwbesluit tot evenementenveiligheid.

Per dag:
op aanvraag 

Per week:          op aanvraag

Omschrijving

Trappentoren huren? Een trappentoren is handig wanneer je met materiaal naar boven moet lopen in het steiger. De trappentoren kent verschillende lengtes waardoor voor al jouw klussen, de juiste toren gekozen kan worden. Dankzij de inwendige trappen met leuning loop je veilig en gemakkelijk omhoog.

Bij een trappentoren parallel heb je bovendien op elke verdieping een platform waarop je kan werken of rusten. Dit betekent dat aan elk einde van de trap, een platform is waar je veilig op kunt staan en de tijd hebt om te werken. Als je zoals het wettelijk verplicht is, aan de binnenkant van de sporten omhoog klimt heb je geen handen vrij om de materialen mee naar boven te nemen. En er is niet altijd iemand aanwezig die de spullen aan kan geven als je op het steigerplatform staat. Met een trappentoren kun je dit wel en is daarom de ideale oplossing op te huren voor deze klussen.

Je loopt gewoon omhoog zoals je dat op een normale trap ook doet. De inwendig gemonteerde trappen zijn voorzien van een antislip profiel en worden geleverd met een armleuning. Deze leuningen geven extra veiligheid tegen valgevaar bij het betreden van de trap. Daarnaast is het nu eenvoudig geworden om gereedschappen en andere materialen mee de steiger op te nemen aangezien je je handen vrij hebt bij het omhoog of omlaag lopen.

Specificaties

Platform:                        630 cm
Werkhoogte:                  830 cm
Maximale belasting:    200 kg/m²
Lengte platform:           250 cm
Breedte platform:         130 cm
Soort platform:              dicht of luik
Soort frame:                   dicht of doorloopframe

Veelgestelde vragen

Je verplaatst je in een zigzaggende trappentoren razendsnel omhoog. Dit omdat je elke keer direct de volgende trap kunt pakken en geen platform hoeft over te steken.

Bij een trappentoren parallel heb je op elke verdieping, hiermee bedoelen we het einde van elke trap, een platform waarop je kunt werken en rusten.

Meegeleverd

Trappentorenset 7 meter:       1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 incl. SRR en BTW
Per dag:                 op aanvraag
Per week:              op aanvraag

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Trappentoren huren in de buurt

Je kunt de trappentoren bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de trappentoren op te halen. Of laat de trappentoren steiger bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede