Trappentoren 4 meter

De trappentoren is ideaal om te huren voor veilig werken op hoogte. De trappentorens zijn ideaal tijdens evenementen of op locaties waar je met gereedschap omhoog en omlaag moet klimmen. Vanzelfsprekend voldoet al het materieel aan de strengste normen, van bouwbesluit tot evenementenveiligheid.

Dankzij de trappentoren heb je extra veiligheid tussen de platformen en kunt hierdoor makkelijk materiaal of gereedschappen meenemen

De trappentoren is ARBO verantwoord en kost je minder energie om te beklimmen

Aan het einde van de dag heb je vele malen efficiënter gewerkt en ergonomische voordelen ervaart

  • Prijs op aanvraag

Exclusief transport, opbouwkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Trappentoren huren? Een trappentoren is handig wanneer je met materiaal naar boven moet lopen in het steiger. De trappentoren kent verschillende lengtes waardoor voor al jouw klussen, de juiste toren gekozen kan worden. Dankzij de inwendige trappen met leuning loop je veilig en gemakkelijk omhoog.

Bij een trappentoren parallel heb je bovendien op elke verdieping een platform waarop je kan werken of rusten. Dit betekent dat aan elk einde van de trap, een platform is waar je veilig op kunt staan en de tijd hebt om te werken. Als je zoals het wettelijk verplicht is, aan de binnenkant van de sporten omhoog klimt heb je geen handen vrij om de materialen mee naar boven te nemen. En er is niet altijd iemand aanwezig die de spullen aan kan geven als je op het steigerplatform staat. Met een trappentoren kun je dit wel en is daarom de ideale oplossing op te huren voor deze klussen.

Je loopt gewoon omhoog zoals je dat op een normale trap ook doet. De inwendig gemonteerde trappen zijn voorzien van een antislip profiel en worden geleverd met een armleuning. Deze leuningen geven extra veiligheid tegen valgevaar bij het betreden van de trap. Daarnaast is het nu eenvoudig geworden om gereedschappen en andere materialen mee de steiger op te nemen aangezien je je handen vrij hebt bij het omhoog of omlaag lopen.

Specificaties

Platform- en vloerhoogte: 430 centimeter
Werkhoogte als je op het steiger staat:  630 centimeter
Bij zigzag opbouw: snelle toegang of werken op slechts 1 platformhoogte
Bij parallel opbouw: rustplatform aan de gevelzijde
Maximale belasting: 200 kg/m²
Lengte van een platform:  250 centimeter
Breedte van een platform:  130 centimeter
Soort platform:  Zowel dicht platform als platform met luik verkrijgbaar
Soort frame:  Dichte frames en doorloopframes verkrijgbaar 
Inclusief:  Trappen, frames, wielen / poten, platforms (met luik), horizontale en diagonale schoren, safe guard (nieuwste veiligheidsvoorschriften), kantplanken, uitzetpoten en borgclips 

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de aluminium trappentoren gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Trappentoren van 4 meter huren?

Het is tevens mogelijk om de trappentoren te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Trappentoren van 4 meter huren?

De trappentoren van 4 meter kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:30 – 16:30

Ma t/m vr: 07:30 – 16:30

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

Wat is het verschil tussen een Trappentoren Zigzag of een Trappentoren Parallel?

Je kunt bij ons twee verschillende soorten trappentorens huren. Een trappentoren zigzag en een trappentoren parallel. Allebei de trappentorens voldoen aan strenge wet- en regelgevingen, zijn verrijdbaar en veilig. Maar op het gebied van systeem verschillen de steigers. Wat de verschillen zijn wordt hieronder kort uitgelegd.

Zigzaggend

Je verplaatst je in een zigzaggende trappentoren razendsnel omhoog. Dit omdat je elke keer direct de volgende trap kunt pakken en geen platform hoeft over te steken.

Parallel

Bij een trappentoren parallel heb je op elke verdieping, hiermee bedoelen we het einde van elke trap, een platform waarop je kunt werken en rusten.