Smal rolsteiger 9 meter

Een aluminium rolsteiger smal is handig om te huren voor verschillende klussen. Je staat ondanks het smalle formaat stevig op het steiger maar bent ook wendbaar door de verstelbare wielen. Een smal steiger is onmisbaar bij het schilderen of onderhouds- en installatie- werkzaamheden.

Prijzen excl. 7% SRR en 21% BTW

 

1 dag          80,50  

1 week       115,-

4 weken    op aanvraag

Omschrijving

Smal rolsteiger huren? Aluminium rolsteigers kunnen gemakkelijk verplaatst worden dankzij de wielen onderaan het steiger. Ondanks dat het steiger op wielen staat, zijn de rolsteigers erg stabiel. De smalle aluminium rolsteigers zijn flexibel, licht in gewicht en vooral stabiel en veilig.

Je huurt bij ons A-merk Custers steigers. Custers staat bekend om de hoogwaardige materialen en de gecertificeerde kwaliteit. Naast dat wij zelf onze steigers streng keuren, voldoen de aluminium rolsteigers aan de geldende Europese regelgeving in alle Europese landen. Daarnaast hebben de steigers een belasting van 200 kg/m2 (klasse 3), gelijkmatig verdeeld over het platform. Hierdoor heeft een platform van 2,5 meter, dus een maximale belasting van ruim 275 kg. De steigers die je bij ons kunt huren, hebben nog een groot voordeel. Door de grotere wanddikte van de gebruikte buizen zijn er minder kruizen nodig. Waardoor er meer werkruimte ontstaat.

Specificaties

Platform-/vloerhoogte:      930 cm
Werkhoogte:                          1130 cm
Belasting:                               200 kg/m2 (klasse 3)
Lengte platform:                  250 cm
Breedte platform:                70 cm
Soort platform:                     dicht en met luik 
Soort frame:                          dicht

Veelgestelde vragen

Bij voorkeur plaats je het rolsteiger op een verharde ondergrond. Denk aan de oprit, parkeerplaats of licht grind.

Aangezien de platformhoogte meer dan 9 meter is, dien je aardig veel onderdelen te vervoeren. Huur daarom een grote aanhangwagen of besteed het transport uit aan GECO.

Meegeleverd

Smal rolsteigerset 9 meter:       1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag                € 80,50               € 104,22
Per week             € 115,-                 € 148,89

Kijk hier voor meer informatie over borg, prijzen, schade & risico regeling en eventuele kosten voor onderhoud, reparatie, slijtage, schoonmaken, brandstof en transport.

Smalle rolsteiger huren in de buurt

Je kunt de smalle rolsteiger bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de steiger op te halen. Of laat de rolsteiger bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede