Smal rolsteiger 11 meter

Een aluminium rolsteiger smal is ideaal om te huren voor verschillende klussen. Je staat ondanks het smalle formaat stevig op het steiger maar bent ook wendbaar door de verstelbare wielen. Een smal steiger is onmisbaar bij het schilderen of onderhouds- en installatie- werkzaamheden.

Prijzen excl. 7% SRR en 21% BTW

 

1 dag          94,50  

1 week       135,-

4 weken    op aanvraag

Omschrijving

Wil je een smal rolsteiger huren? Aluminium steigers kunnen gemakkelijk verplaatst worden dankzij de wielen onderaan het steiger. Ondanks dat het steiger op wielen staat, zijn de rolsteigers erg stabiel. De smalle aluminium rolsteigers zijn flexibel, licht in gewicht en vooral stabiel en veilig.

Je huurt bij ons A-merk Custers steigers. Custers staat bekend om de hoogwaardige materialen en de gecertificeerde kwaliteit. Naast dat wij zelf onze steigers streng keuren, voldoen de aluminium rolsteigers aan de geldende Europese regelgeving in alle Europese landen. Daarnaast hebben de steigers een belasting van 200 kg/m2 (klasse 3), gelijkmatig verdeeld over het platform. Hierdoor heeft een platform van 2,5 meter, dus een maximale belasting van ruim 275 kg. De steigers die je bij ons kunt huren, hebben nog een groot voordeel. Door de grotere wanddikte van de gebruikte buizen zijn er minder kruizen nodig. Waardoor er meer werkruimte ontstaat.

Specificaties

Platform-/vloerhoogte:      1130 cm
Werkhoogte:                          1330 cm
Belasting:                               200 kg/m2 (klasse 3)
Lengte platform:                  250 cm
Breedte platform:                70 cm
Soort platform:                     dicht en met luik 
Soort frame:                          dicht

Veelgestelde vragen

De breedte van het rolsteiger is ca. 70 centimeter. Hierdoor past het rolsteiger vaak door tuindeur of deurkozijnen.

Het verschil tussen platformhoogte en werkhoogte is twee meter. De platformhoogte van dit steiger is 11,3 meter en de werkhoogte bedraagt 13,3 meter.

Meegeleverd

Smal rolsteigerset 12 meter:       1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag                 € 94,50              € 122,35
Per week             € 135,-                € 174,78

Kijk hier voor meer informatie over borg, prijzen, schade & risico regeling en eventuele kosten voor onderhoud, reparatie, slijtage, schoonmaken, brandstof en transport.

Smalle rolsteiger huren in de buurt

Je kunt de smalle rolsteiger 11 meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de rolsteiger op te halen. Of laat de steigers bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede