Smal rolsteiger 8 meter

Een aluminium rolsteiger smal is ideaal om te huren voor verschillende klussen. Je staat ondanks het smalle formaat stevig op het steiger maar bent ook wendbaar door de verstelbare wielen. Een smal steiger is onmisbaar bij het schilderen of onderhouds- en installatie- werkzaamheden.

Prijzen excl. 7% SRR en 21% BTW

 

1 dag          73,50  

1 week       105,-

4 weken    op aanvraag

Omschrijving

Smal rolsteiger huren? Rolsteigers kunnen gemakkelijk verplaatst worden dankzij de wielen onderaan het steiger. Ondanks dat het steiger op wielen staat, zijn de rolsteigers erg stabiel. De smalle aluminium rolsteigers zijn flexibel, licht in gewicht en vooral stabiel en veilig.

Je huurt bij ons A-merk Custers steigers. Custers staat bekend om de hoogwaardige materialen en de gecertificeerde kwaliteit. Naast dat wij zelf onze steigers streng keuren, voldoen de aluminium rolsteigers aan de geldende Europese regelgeving in alle Europese landen. Daarnaast hebben de steigers een belasting van 200 kg/m2 (klasse 3), gelijkmatig verdeeld over het platform. Hierdoor heeft een platform van 2,5 meter, dus een maximale belasting van ruim 275 kg. De steigers die je bij ons kunt huren, hebben nog een groot voordeel. Door de grotere wanddikte van de gebruikte buizen zijn er minder kruizen nodig. Waardoor er meer werkruimte ontstaat.

Specificaties

Platform-/vloerhoogte:      830 cm
Werkhoogte:                          1030 cm
Belasting:                               200 kg/m2 (klasse 3)
Lengte platform:                  250 cm
Breedte platform:                70 cm
Soort platform:                     dicht en met luik 
Soort frame:                          dicht

Veelgestelde vragen

Het handigst is op de opbouwhandleiding te volgen voor het op- en afbouwen van het rolsteiger.

De breedte van het smalle rolsteiger is 70 centimeter. Hiermee moet het lukken om door de meeste tuindeuren te passen.

De smalle rolsteigers met een grote werkhoogte bevatten veel onderdelen. Hierdoor kun je het beste een grotere aanhangwagen huren of het transport uitbesteden aan GECO.

Meegeleverd

Smal rolsteigerset 8 meter:       1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag                 € 73,50             € 95,16
Per week             € 105,-               € 135,94

Kijk hier voor meer informatie over borg, prijzen, schade & risico regeling en eventuele kosten voor onderhoud, reparatie, slijtage, schoonmaken, brandstof en transport.

Smalle rolsteiger huren in de buurt

Je kunt de smalle rolsteigers bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de rolsteigers smal op te halen. Of laat de 8 meter steiger bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede