Graszodensnijder

Je kunt je gazon gemakkelijk renoveren dankzij de graszodensnijder. Door de kleine graszodensnijder te huren bespaar je tijd dankzij de capaciteit van de machine. Bovendien verwijdert de graszodensnijder het gras zonder het te beschadigen. Zodat je de stukken gras weer op een andere locatie kan gebruiken. Veel beregeningsspecialisten gebruiken deze zodensnijder in combinatie met een sleuvenfrees. Dit zodat na het leggen van de leidingen in het gazon, een minimale schade achterblijft.

Per dag:
75,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          240,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Wil je een graszodensnijder huren? Deze kleine graszodensnijder is dan ideaal voor jou. Dit handige hulpmiddel gebruik je voor gazonrenovatie. Want met de grassnijder kun je jouw gazon effectief renoveren door nauwkeurig en snel zoden uit je gras te snijden. Door gebruik te maken van een graszodensnijder beperk je de beschadiging aan het gazon tot een minimum.

Bovendien is deze graszodensnijder het meest geschikt voor kleine oppervlakten en goed te berijden terrein. Kortom, het is makkelijk werken met de kleine graszodensnijder. Doordat je achter de zodensnijder loopt en je het meeste werk kunt overlaten aan het toestel.

Dankzij de capaciteit tussen de 250 en 500 m²/uur levert dit je een gigantische tijdbesparing op. De beregeningsspecialisten gebruiken deze machine in combinatie met een sleuvenfrees zodat na het leggen van de leidingen in het gazon een minimale schade achterblijft. Bovendien is de aandrijving door middel van cardan en versnellingsbak. Verder beschikt de zodensijder over twee versnellingen vooruit van 1.8 en 2.8 km/u. Ten slotte is de zodensnijder compact, stevig en gemakkelijk te vervoeren.

Specificaties

Motor:                     Honda GX 6,5 pk
Breed:                     39 cm
Capaciteit:             250 – 500 m2/uur
Versnellingen:      twee vooruit 1,8 en 2,8 km/u
Brandstof:              Aspen 4T
Diepte-instelling: 0 – 35 mm
Gewicht:                 74 kg

Veelgestelde vragen

De graszodensnijder heeft een Honda GX 6,5 pk waar Aspen 4-takt in moet.

De maaibreedte van de graszodensnijder is 39 cm

Nee, in een auto past de graszodensnijder niet. Het wordt aanbevolen om de graszodensnijder te vervoeren op een aanhanger.

Meegeleverd

Tank:            vol mee is vol terug
Messen:      1 stuks

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW         incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 75,-                € 97,10
Per week:             € 240,-              € 310,73

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Graszodensnijder huren in de buurt

Je kunt de graszodensnijder bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de graszodensnijder op te halen. Of laat de graszodensnijder bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede