Graszodensnijder

Je kunt je gazon gemakkelijk renoveren dankzij de graszodensnijder. Door de graszodensnijder te huren bespaar je tijd dankzij de capaciteit van de machine. Bovendien verwijdert de graszodensnijder het gras zonder het te beschadigen. Zodat je de stukken gras weer op een andere locatie kan gebruiken. Veel beregeningsspecialisten gebruiken deze zodensnijder in combinatie met een sleuvenfrees. Dit zodat na het leggen van de leidingen in het gazon, een minimale schade achterblijft.

Razend populair onder hoveniers en beregeningsspecialisten

Door de zodensnijder te huren, kun je gras verwijderen zonder het te beschadigen

Door de instelbare diepte en de werkbreedte van 39 centimeter, is de graszodensnijder perfect voor kleine tot middelgrote gazonnen

  • Dag 75,-
  • Week 240,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Wil je een graszodensnijder huren? Dit handige hulpmiddel gebruik je voor gazonrenovatie. Want met de grassnijder kun je jouw gazon effectief renoveren door nauwkeurig en snel zoden uit je gras te snijden. Door gebruik te maken van een graszodensnijder beperk je de beschadiging aan het gazon tot een minimum. Bovendien is deze graszodensnijder het meest geschikt voor kleine oppervlakten en goed te berijden terrein. Kortom, het is makkelijk werken, doordat je achter de zodensnijder loopt en je het meeste werk kunt overlaten aan het toestel.

Dankzij de capaciteit tussen de 250 en 500 m²/uur levert dit je een gigantische tijdbesparing op. De beregeningsspecialisten gebruiken deze machine in combinatie met een sleuvenfrees zodat na het leggen van de leidingen in het gazon een minimale schade achterblijft. Bovendien is de aandrijving door middel van cardan en versnellingsbak. Verder beschikt de zodensijder over twee versnellingen vooruit van 1.8 en 2.8 km/u. Ten slotte is de zodensnijder compact, stevig en gemakkelijk te vervoeren.

Specificaties

Motor: Honda GX 6,5 pk
Breed: 39 cm
Capaciteit: 250 – 500 m2/uur
Versnellingen: twee vooruit 1,8 en 2,8 km/u
Brandstof: Aspen 4T
Diepte-instelling: 0 – 35 mm
Gewicht: 74 kg

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Graszodensnijder huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de zodensnijder te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Graszodensnijder huren?

De graszodensnijder kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad