Tuinwals

Wil je een tuinwals huren? De tuinwals is ideaal om te huren wanneer je grond of jouw gazon wilt aanrollen. Een tuinwals is ook geschikt voor het aanstampen van gestrooide zaadjes op de grond. Ook als je niveauverschillen in je tuin hebt en je wilt deze wegwerken, dan kun je dit doen met behulp van een tuinwals.

Per week: 

20,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Tuinwals huren? Deze handbedienbare tuinwals maakt het inzaaien van gras en het aanrollen van grond een stuk gemakkelijker. Voor gebruik dient de tuinwals gevuld te worden met water. Je kun de vullen met water waardoor de wals 130 kg weegt. Dit komt doordat de breedte van de wals 60 centimeter is en de diameter 45 centimeter.

De tuinwals wordt geleverd met handgreep om met de hand te gebruiken of achter een zitmaaier. Kortom, de tuinwals helpt je bij het egaliseren. Je kunt de graszoden licht aanrollen door gebruik van de wals. Als je zoden aan wilt rollen doe dit zowel in de lengte als haaks. Ook na het harken gebruik je weer een tuinwals.

Specificaties

Diameter:                                          45 mm
Diameter:                                          45 cm
Max. gewicht inclusief water:     130 kg
Materiaal:                                           kunststof

Veelgestelde vragen

Afhankelijk van de ondergrond, kun je de tuinwals zwaarder of lichter maken. Je bepaalt zelf hoe vol je deze tuinwals gooit met water. Maximaal is het gewicht 130kg waardoor je de grond goed kunt aandrukken.

Is het gras eenmaal gelegd? Dan kun je voor mooiste resultaat de tuinwals nog een keer gebruiken om het gras aan te walsen. Zodat de zoden overal goed contact maken met de ondergrond.

Meegeleverd

Lege tuinwals:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW

Per week:             € 20,-               € 25,89

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Tuinwals huren in de buurt

Je kunt de grondwals bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de tuinwals op te halen. Of laat de tuinwals bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede