Verticuteermachine elektrisch

Op zoek naar een verticuteermachine elektrisch? De elektrische verticuteermachine is ideaal om te huren voor de verzorging van jouw gazon. Ook als het gazon er goed uitziet heeft het verzorging nodig om gezond te blijven. Door het gazon te verticuteren, kunnen licht, lucht, water en voedingsstoffen weer goed doordringen tot de gazonwortels. Verticuteren zorgt er tevens voor dat mos en onkruid minder de kans krijgen om te groeien en schimmels in het gazon worden verminderd. De messen van de verticuteermachine elektro dringen door tot de toplaag van het gazon, het gazonvilt. Hierdoor kan het beluchtingseffect plaatsvinden.

Je houdt je gazon in goede conditite aan de hand van deze elektrische verticuteermachine

De verticuteermachine produceert weinig geluid is zeer licht in gewicht. Waardoor de machine eenvoudig te besturen is

De elektrische verticuteermachine weegt slechts 28 kg en de hendel is nog eens in te klappen. Hierdoor vervoer je de verticuteermachine makkelijk

  • Dag 25,-
  • Week 75,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Elektrische verticuteermachine huren? De verticuteermachine heeft de stille kracht van een elektromotor. Deze machine toert elegant over het gazon en brengt lucht in de bodem. Je huurt de verticuteermachine voor het verticaal snijden (verticuteren) van bemost en vervilt gras.

De elektrische verticuteermachine is een praktische keuze om het gazon in kleine tuinen met stroomaansluiting te onderhouden.  De werkdiepte stel je eenvoudig in met de draaischakelaar op de duwboom. Verder geven de licht lopende wielen hoge spoorvastheid. Hierdoor kun je op een comfortabele manier verticuteren. Als je de elektrische verticuteermachine wilt verplaatsen, zet je de verticuteereenheid gewoon met de hendel omhoog. Met 27 kg is de verticuteermachine probleemloos te verplaatsen. De verticuteermachine kan dankzij de inklapbare duwboom vervoerd worden zonder veel plaats in te nemen.

Specificaties

Geluidsdrukniveau : 72 dB(A)
Geluidsvermogenniveau: 89 dB(A)
Gewicht: 27 kg
Werkbreedte: 38 cm
Werkdieptebereik: 25 cm

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de verticuteermachine gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Verticuteermachine huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de elektrische verticuteermachine te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Verticuteermachine huren?

De elektrische verticuteermachine kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad