Verticuteermachine elektrisch

Op zoek naar een verticuteermachine elektrisch? De elektrische verticuteermachine is ideaal om te huren voor de verzorging van jouw gazon. Ook als het gazon er goed uitziet heeft het verzorging nodig om gezond te blijven. Door het gazon te verticuteren, kunnen licht, lucht, water en voedingsstoffen weer goed doordringen tot de gazonwortels. Verticuteren zorgt er tevens voor dat mos en onkruid minder de kans krijgen om te groeien en schimmels in het gazon worden verminderd. De messen van de verticuteermachine elektro dringen door tot de toplaag van het gazon, het gazonvilt. Hierdoor kan het beluchtingseffect plaatsvinden.

Per dag:
25,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          75,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Elektrische verticuteermachine huren? De verticuteermachine heeft de stille kracht van een elektromotor. Deze machine toert elegant over het gazon en brengt lucht in de bodem. Je huurt de verticuteermachine voor het verticaal snijden (verticuteren) van bemost en vervilt gras.

De elektrische verticuteermachine is een praktische keuze om het gazon in kleine tuinen met stroomaansluiting te onderhouden.  De werkdiepte stel je eenvoudig in met de draaischakelaar op de duwboom. Verder geven de licht lopende wielen hoge spoorvastheid. Hierdoor kun je op een comfortabele manier verticuteren. Als je de elektrische verticuteermachine wilt verplaatsen, zet je de verticuteereenheid gewoon met de hendel omhoog. Met 27 kg is de verticuteermachine probleemloos te verplaatsen. De verticuteermachine kan dankzij de inklapbare duwboom vervoerd worden zonder veel plaats in te nemen.

Specificaties

Geluidsdrukniveau:             72 dB(A)
Geluidsvermogen niveau:   89 dB(A)
Gewicht:                                  27 kg
Werkbreedte:                         38 cm
Werkdieptebereik:                25 cm

Veelgestelde vragen

Dat ligt er aan hoe groot het perceel is wat je wil verticuteren. Én of je beschikt over een stroompunt in de buurt. De benzine verticuteermachine is geschikt voor grotere oppervlaktes en waar geen stroom aanwezig is. De elektrische verticuteermachine is voor kleinere gazons. 

De elektrische verticuteermachine weegt slechts 28 kg en de hendel is nog eens in te klappen. Hierdoor is deze vaak te vervoeren met de auto.

Meegeleverd

Verticuteermachine:               1 stuk

Optioneel

Handschoenen
Pionnen
Gehoorbescherming 

Tarieven

                                 excl. BTW         incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 25,-                € 32,37
Per week:             € 75,-                 € 97,10

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Verticuteermachine huren in de buurt

Je kunt de elektrische verticuteermachine bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de vertictuteermachine op te halen. Of laat de verticuteermachine bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede