Aspen 4 takt 1 liter

Prijzen en huren

Er zijn geen tarieven beschikbaar. Deze vind je bij de reservering aanvraag van de producten waar deze accessoires optioneel zijn.

Mocht je deze accessoire los willen huren, dan kan dat door contact op te nemen.

Omschrijving van accessoire

Aspen 4 takt 1 liter kopen? Aspen Brandstof 4takt is een hoogwaardige benzine voor viertaktmotoren. Bij GECO Verhuur kun je dit erbij kopen. Als jij namelijk 1 van onze 4-takt machine huurt zoals trilplaten, rupsdumpers of sleuvenstampers? Dan is het vaak makkelijk om direct de juiste brandstof daarbij aan te schaffen.

De Aspen 4 takt brandstof (alkylaatbenzine) is zeer schoon, waardoor de uitlaatgassen van de motoren minder schadelijk zijn voor de machine, het milieu en je gezondheid.

Mocht je grotere hoeveelhede Aspen 4-takt willen afnemen? Dat is geen probleem. Ook daarvoor zijn wij jouw partner. Neem dan contact op met GECO Verkoop voor de verkoop van pallets of grote hoeveelheden Aspen 4-takt.

Andere artikelen die je kunt huren bij GECO Verhuur

Onderstaande vind je een greep uit het assortiment van GECO Verhuur. Naast deze categorieën zijn er meerdere producten die wij voor jou hebben klaar staan. Zoek middels de zoekfunctie of neem contact op.