Dakladder met nokhaak

Een dakladder is ideaal om te huren voor het uitvoeren van inspectiewerkzaamheden en klein onderhoud aan daken. Met een dakladder beklim je veilig een hellend dak. Met de nokhaak bevestig je de dakladder over de nok van het dak.

Per dag:
17,50 excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          35,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Deze ladder is gemaakt voor het beklimmen van steile daken. Tijdens werkzaamheden op daken kun je deze dakladder huren. Denk hierbij aan de werkzaamheden van een rietdekker. Daarnaast iemand die reparaties moet uitvoeren.

Mocht er ruimte zijn dat er een daksteiger geplaatst kan worden, adviseren wij dat in verband met de veiligheid. Een andere tip is het dragen van een veiligheids- en valharnas

Bovendien worden door het ontwerp van de dakladder met nokhaak, de dakpannen tijdens de klus niet geraakt door de voeten. Dit voorkomt beschadigingen aan het dak.

Bovendien heb je houten lastverdelers. Deze dienen aan de onderkant van de ladderdelen te zitten. Hiermee voorkom je ook dat dakpannen beschadigd worden.

Met de wielen rijd je de ladder gemakkelijk over het dakvlak tot de nok. Vervolgens draai je de ladder en de beugel achter de nok. Zodoende kan je veilig naar de nok klimmen.

Kortom een ideaal hulpmiddel voor het uitvoeren van werkzaamheden op daken.

Specificaties

Wielen:              kunststof wielen
Merk:                 DIRKS
Materiaal:         aluminium
Lengte:              100 cm
Breedte:            39,5 cm
Gewicht:            3,6 kg

Veelgestelde vragen

De universele aluminium nokhaak bevestigd je aan de bovenkant van de ladder. Vervolgens leg je de ladder vast over de nok van een schuin dak, zodat je veilig kunt werken.

De nokhaak heeft twee wieltjes waarmee je de ladder gemakkelijk uitrolt tot de nok van een dak.

Standaard krijg je 2 meter ladderdeel mee. Dus je ontvangt voor de huurprijs de nokhaak en een ladderdeel van 2 meter. Vervolgens kun je deze nog uitbreiden per 2 meter. Per ladderdeel krijg je speciale houten lastverdelers mee ter bescherming van de dakpannen.

Meegeleverd

Nokhaak:                           1 stuk
Ladderdeel 2 meter:      1 stuk
Houten lastverdeler:     1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 17,50              € 22,66
Per week:             € 35,-                 € 45,32

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Dakladder huren in de buurt

Je kunt de dakladder met nokhaak bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de dakladder op te halen. Of laat de dakladder met nokhaak bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede