Autohoogwerker telescoop 27 meter

Autohoogwerker telescoop 27 meter huren? De autohoogwerker is ideaal om te huren voor bijvoorbeeld herstel- en schoonmaakwerkzaamheden op hoogte. Een telescoop autohoogwerker is vooral handig voor korte klussen, die je op verschillende locaties moet uitvoeren. De autohoogwerker is eenvoudig en zeer snel te gebruiken, dus ideaal voor klussen waarbij snel werken belangrijk is.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode / stuk

1 dag
2 dagen
1 week

1 extra dag

Brandstof

excl / incl BTW

375,- / 453,75
725,- / 877,25
1.450,- / 1.754,50

290,- / 350,90

op aanvraag

Omschrijving

Wil je een autohoogwerker telescoop 27 meter huren? Met een autohoogwerker rijd je eenvoudig van A naar B. De telescoop autohoogwerker is van het merk Multitel. De authoogwerker heeft een werkhoogte van 27,00 m. Bovendien is deze breed inzetbaar door het variabel afstempelen. Want de autohoogwerker is vanuit de werkbak te stempelen. Ook beschikt deze autohoogwerker standaard over een stempelautomaat. Mocht je het prettig vinden om vanuit de werkbak te stempelen? Geen probleem bij de autohoogwerker telescoop 27 meter.

Daarnaast heeft de hoogwerker een horizontaal werkbereik van 17,00 m met een laadcapaciteit van 100 kg in de werkbak. Verder is de maximale werkbak capaciteit 230 kg. Waarmee je ook een horizontaal werkbereik van 12,80 m hebt. De authoogwerker is goedgekeurd voor 2 personen in de cabine.

Je kan de autohoogwerker overal en altijd voor huren. Door het gewicht minder dan 3.500 kg mag deze autohoogwerker bestuurd worden met B-rijbewijs. In alle binnensteden kan met de autohoogwerker gewerkt worden. Want de hoogwerker voldoet aan de laatste emissienorm met EURO 6D met AdBlue.

Specificaties

Werkhoogte:                          27,00 m
Lengte:                                   2,98 m
Vloerhoogte:                          25,00 m
Zijdelings bereik:                  17,00 m
Hefcapaciteit platform:      230 kg
Afmetingen platform:         1,40 x 0,70 x 1,10 m
Gewicht:                                 <3.500 kg
Geschikt voor:                       rijbewijs B
Uitvoering:                             Diesel
Werkbakrotatie:                   90°+ 90°
Werkbakrotatie:                   400°

Veelgestelde vragen

De PTO (power take-off) is de groene knop met een lampje er boven. De PTO bevindt zich links onder het stuur van de autohoogwerker.

In dit geval is er vaak een noodstop ingedrukt. Controleer daarom voor gebruik of alle noodstoppen niet zijn ingedrukt.

De autohoogwerker is te huren en gebruiken met rijbewijs B.

Meegeleverd

Stempelplaten:               4 stuks
Verloopstekker:              1 stuk

Optioneel

Tarieven

Inclusief 7% SRR         excl / incl BTW
Dagtarief                         401,25 / 485,51
Weektarief                      1.551,50 / 1.877,32
Extra dagtarief               310,30 / 375,46

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Brandstof
Vol mee, is vol retour. Bij terugkomst tanken wij de hoogwerker, indien nodig, af. Is er brandstof verbruikt, dan vind je dat op de factuur terug. Je hoeft dus alleen te betalen wat er daadwerkelijk verbruikt is.

Transport
Wij kunnen de hoogwerker ook bezorgen en/of ophalen. GECO Verhuur beschikt over eigen transport om snel te kunnen schakelen. Dit resulteert in korte levertijden, volledig afgestemd op jouw behoefte. De kosten voor transport wijken af per reisafstand. Je kunt bij je reservering aangeven of je het materiaal gebracht en of opgehaald wilt hebben. 

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaalt u automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Handleiding

Uitlegvideo

Autohoogwerker huren in de buurt

Je kunt de autohoogwerker telescoop 27 meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de autohoogwerker op te halen. Of laat de autohoogwerker bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede