Spinhoogwerker 14 meter

Spinhoogwerker 14 meter huren? De spinhoogwerker of spiderhoogwerker is ideaal om te huren omdat deze machine zowel binnen als buiten inzetbaar is. De spinhoogwerker 14 meter is, dankzij de specifieke eigenschappen, dé oplossing in situaties waar het uiterste wordt gevraagd.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode / stuk

1 dag
2 dagen
1 week

1 extra dag

Brandstof

excl / incl BTW

160,- / 193,60
280,- / 338,80
550,- / 665,50

110,- / 133,10

op aanvraag

Omschrijving

Wil je een spinhoogwerker 14 meter huren? De spinhoogwerker of spiderhoogwerker is ideaal om te huren omdat deze machine zowel binnen als buiten inzetbaar is. Door de compactheid kan een spinhoogwerker vaak door elke deur. Hierdoor kan je gemakkelijk in een tuin of pand rijden en worden moeilijk bereikbare plekken bereikbaar. Bovendien is deze Hinowa spinhoogwerker een van de meest verhuurde spinhoogwerkers bij ons.

Dankzij zijn compacte afmetingen past de machine door elke poort en deur. Door middel van zijn rupsonderstel is de spiderhoogwerker op bijna elke ondergrond inzetbaar. Bovendien beschikt de spinhoogwerker over automatisch afstempelen en radiografische afstandsbediening. Ten slotte is de spinhoogwerker is uitermate geschikt voor de schilders, glazenwasser en gevelreinigers.

Specificaties

Merk:                                     Hinowa
Aandrijving:                          hybride
Werkhoogte:                        14 meter
Reikwijdte:                            7 meter
Lengte spinhoogwerker:   4,06 meter
Hoogte spinhoogwerker:   2,01 meter
Afmetingen bak:                   1.335 x 690 x 1100 mm
Maximale hellingshoek:     15%
Gewicht:                                  1.700 kg

Veelgestelde vragen

Ja, zowel particulieren als bedrijven mogen deze spinhoogwerker huren. Je dient overweg te kunnen met deze spinhoogwerker. Raadpleeg voor gebruik altijd de gebruikshandleiding.

De spinhoogwerker 14 meter is op z’n breedst 1.080 mm. Gemiddeld is een deurkozijn 780, 880 of 930 mm. Hierdoor past de hoogwerker er vaak net niet doorheen. Maar wel vaak door tuindeuren of in gebouwen.

Controleer of de spinhoogwerker niet te scheef staat. Dit herken je aan het rode lampje bij de beneden bediening. Als de spinhoogwerker te scheef staat, iets verrijden naar een vlakker oppervlak.

Meegeleverd

Spinhoogwerker 14 meter:         1 stuk

Optioneel

Tarieven

Inclusief 7% SRR         excl / incl BTW
Dagtarief                         171,20 / 207,15
Weektarief                      588,50 / 712,09
Extra dagtarief               117,70 / 142,42

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Brandstof
Vol mee, is vol retour. Bij terugkomst tanken wij de hoogwerker, indien nodig, af. Is er brandstof verbruikt, dan vind je dat op de factuur terug. Je hoeft dus alleen te betalen wat er daadwerkelijk verbruikt is.

Transport
Wij kunnen de spiderhoogwerker ook bezorgen en/of ophalen. GECO Verhuur beschikt over eigen transport om snel te kunnen schakelen. Dit resulteert in korte levertijden, volledig afgestemd op jouw behoefte. De kosten voor transport wijken af per reisafstand. Je kunt bij je reservering aangeven of je het materiaal gebracht en of opgehaald wilt hebben. 

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaalt u automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Handleiding

Uitlegvideo

Spinhoogwerker huren in de buurt

Je kunt de spinhoogwerker 14 meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de spiderhoogwerker op te halen. Of laat de hoogwerker bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede