Spinhoogwerker 14 meter

Spinhoogwerker 14 meter huren? De spinhoogwerker of spiderhoogwerker is ideaal om te huren omdat deze machine zowel binnen als buiten inzetbaar is. De spinhoogwerker 14 meter is, dankzij de specifieke eigenschappen, dé oplossing in situaties waar het uiterste wordt gevraagd.

Per dag:
150,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          570,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Wil je een spinhoogwerker 14 meter huren? De spinhoogwerker of spiderhoogwerker is ideaal om te huren omdat deze machine zowel binnen als buiten inzetbaar is. Door de compactheid kan een spinhoogwerker vaak door elke deur. Hierdoor kan je gemakkelijk in een tuin of pand rijden en worden moeilijk bereikbare plekken bereikbaar. Bovendien is deze Hinowa spinhoogwerker een van de meest verhuurde spinhoogwerkers bij ons.

Dankzij zijn compacte afmetingen past de machine door elke poort en deur. Door middel van zijn rupsonderstel is de spiderhoogwerker op bijna elke ondergrond inzetbaar. Bovendien beschikt de spinhoogwerker over automatisch afstempelen en radiografische afstandsbediening. Ten slotte is de spinhoogwerker is uitermate geschikt voor de schilders, glazenwasser en gevelreinigers.

Specificaties

Merk:                                     Hinowa
Aandrijving:                          hybride
Werkhoogte:                        14 meter
Reikwijdte:                            7 meter
Lengte spinhoogwerker:   4,06 meter
Hoogte spinhoogwerker:   2,01 meter
Afmetingen bak:                   1.335 x 690 x 1100 mm
Maximale hellingshoek:     15%
Gewicht:                                  1.700 kg

Veelgestelde vragen

Ja, zowel particulieren als bedrijven mogen deze spinhoogwerker huren. Je dient overweg te kunnen met deze spinhoogwerker. Raadpleeg voor gebruik altijd de gebruikshandleiding.

De spinhoogwerker 14 meter is op z’n breedst 1.080 mm. Gemiddeld is een deurkozijn 780, 880 of 930 mm. Hierdoor past de hoogwerker er vaak net niet doorheen. Maar wel vaak door tuindeuren of in gebouwen.

Controleer of de spinhoogwerker niet te scheef staat. Dit herken je aan het rode lampje bij de beneden bediening. Als de spinhoogwerker te scheef staat, iets verrijden naar een vlakker oppervlak.

Meegeleverd

Spinhoogwerker 14 meter:         1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 150,-              € 194,20
Per week:              € 570,-            € 737,98

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Handleiding

Uitlegvideo

Spinhoogwerker huren in de buurt

Je kunt de spinhoogwerker 14 meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de spiderhoogwerker op te halen. Of laat de hoogwerker bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede