Diesel heftruck 3 ton

Diesel heftruck 3 ton huren? De vorkheftruck of ook wel hefwagen op diesel is ideaal om te huren voor industrieel gebruik. De heftruck op diesel is te gebruiken voor het snel vervoeren van zwaar materiaal. Natuurlijk zijn alle industriële vorkheftrucks voorzien van non-marking banden, waardoor je geen strepen op de vloer krijgt!

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode

1 dag
1 week
4 weken+

1 extra dag       

excl / incl BTW

150,- / 181,50
400,- / 484,00
Op aanvraag

80,- / 96,80

Omschrijving

Met de huur van deze heftruck kun jij eenvoudig aan de slag gaan met het heffen en verplaatsen van materieel. De machine biedt door het hefvermogen van 3000 kg hiertoe de mogelijkheid.
De heftruck is uitgerust van een werkcabine, die rondom goed zicht biedt over de werkzaamheden en over apparatuur beschikt die jou de machine eenvoudig laat besturen.

Daarnaast is diesel heftruck 3 ton wendbaar is kleinere ruimtes. Ondanks de hefcapaciteit van de machine, is de diesel heftruck compact uitgevoerd. Bovendien kun je door het huren van een diesel heftruck veilig en snel zware lasten verplaatsen. Een heftruck kan je net de extra capaciteit geven die je nodig hebt op een evenement of drukke periode op de zaak.

Specificaties

Merk:                      Yale
Aandrijving:           diesel
Cabine:                   open
Hefcapaciteit:      3.000 kg
Hefhoogte:            3 / 4,61 meter
Eigen gewicht:     3.500 kg

Veelgestelde vragen

Bij een heftruck zit je recht achter de vork, met je blik richting het hefmechanisme. Daarentegen zit je bij een reachtruck een kwartslag gedraaid. Je hebt dus een ander blikveld.

Je hebt twee remmen op de heftruck. De rem middels het voetpedaal kun je gebruiken voor remmen tijdens het rijden. Mocht je de heftruck stil willen zetten na gebruik, zet deze dan altijd op de handrem.

Let op dat de hoogte in millimeters is gegeven. Een andere tip is dat je het gewicht van de last, niet vergeet mee te rekenen. Uiteraard telt het pallet ook mee. Tot slot is de lastzwaartepunt afstand de afstand van hiel tot zwaartepunt van de last.

Meegeleverd

Volle dieseltank:               1 stuk 

Optioneel

Tarieven

Prijzen inclusief 7% SRR  excl / incl BTW

Dagtarief                         € 160,50 / 194,21
Weektarief                      € 428,00 / 517,88
Extra dagtarief              € 85,60 / 103,58

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Schoonmaakkosten

Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaalt u automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Handleiding

Diesel heftruck huren in de buurt

Je kunt de diesel heftruck 3 ton bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de diesel heftruck op te halen. Of laat de vorkheftruck op diesel bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede