Diesel heftruck 5 ton

Diesel heftruck 5 ton huren? De vorkheftruck of ook wel hefwagen op diesel is ideaal om te huren voor industrieel gebruik. De heftruck op diesel is te gebruiken voor het snel vervoeren van zwaar materiaal. Natuurlijk zijn alle industriële vorkheftrucks voorzien van non-marking banden, waardoor je geen strepen op de vloer krijgt!

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode

1 dag
1 week
4 weken+

1 extra dag       

excl / incl BTW

235,- / 284,35
700,- / 847,00
Op aanvraag

140,- / 169,40

Omschrijving

Wil je een diesel heftruck huren met een hefcapaciteit van 5 ton? Wanneer je tijdelijk te maken hebt met het verzetten en vervoeren van goederen, dan biedt deze heftruck met de krachtige dieselmotor de uitkomst voor jouw buitenwerkzaamheden. De heftruck heeft namelijk een hefvermogen van 5000 kg. Wat ideaal is voor het heffen en verplaatsen van de zware lasten. Bovendien geeft de cabine jou daarbij voldoende zicht en apparatuur om efficiënt te kunnen werken.

Daarnaast is diesel heftruck 5 ton wendbaar is kleinere ruimtes. Ondanks de grote hefcapaciteit van de machine, is de diesel heftruck compact uitgevoerd. Bovendien kun je door het huren van een diesel heftruck veilig en snel zware lasten verplaatsen. Een heftruck kan je net de extra capaciteit geven die je nodig hebt op een evenement of drukke periode op de zaak.

Specificaties

Merk:                    Yale
Aandrijving:        diesel
Cabine:                 open
Hefcapaciteit:     5.000 kg
Hefhoogte:           5 meter
Eigen gewicht:    7.000 kg

Veelgestelde vragen

Nee, je mag een diesel heftruck niet (meer) binnen gebruiken. Vanaf 1 januari 2003 is het voor bedrijven verboden om heftrucks, welke voorzien zijn van een dieselmotor, in halfopen en gesloten ruimtes te gebruiken.

Het is niet toegestaan om met deze heftruck over de openbare weg te gaan. Daarom kun je het beste gebruik maken van de transportservice van GECO. Geef dit aan bij je reservering.

De maximale hefcapaciteit van de heftruck is 5.000 kg. Je kan dus tot 5 ton tillen met de heftruck. Kijk voor meer specificaties het datasheet.

Meegeleverd

Volle dieseltank:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

Prijzen inclusief 7% SRR  excl / incl BTW

Dagtarief                         € 251,45 / 304,25
Weektarief                      € 749,00 / 906,29
Extra dagtarief              € 149,80 / 181,26

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Schoonmaakkosten

Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaal je automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Handleiding

Diesel heftruck huren in de buurt

Je kunt de diesel heftruck 5 ton bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de heftruck op te halen. Of laat de heftruck 5 ton bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede