Diesel heftruck 4,5 ton

Diesel heftruck 4,5 ton huren? De vorkheftruck of ook wel hefwagen op diesel is ideaal om te huren voor industrieel gebruik. De heftruck op diesel is te gebruiken voor het snel vervoeren van zwaar materiaal. Natuurlijk zijn alle industriële vorkheftrucks voorzien van non-marking banden, waardoor je geen strepen op de vloer krijgt!

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode

1 dag
1 week
4 weken+

1 extra dag       

excl / incl BTW

200,- / 242,00
300,- / 726,00
Op aanvraag

120,- / 145,20

Omschrijving

Met de huur van deze heftruck kun jij eenvoudig aan de slag gaan met het heffen en verplaatsen van materieel. De machine biedt door het hefvermogen van 4500 kg hiertoe de mogelijkheid.
De heftruck is uitgerust van een werkcabine, die rondom goed zicht biedt over de werkzaamheden en over apparatuur beschikt die jou de machine eenvoudig laat besturen.

Daarnaast is diesel heftruck 4,5 ton wendbaar is kleinere ruimtes. Ondanks de hefcapaciteit van de machine, is de diesel heftruck compact uitgevoerd. Bovendien kun je door het huren van een diesel heftruck veilig en snel zware lasten verplaatsen. Een heftruck kan je net de extra capaciteit geven die je nodig hebt op een evenement of drukke periode op de zaak.

Specificaties

Merk:                           Yale
Aandrijving:               diesel
Cabine:                       open
Hefcapaciteit:          4500 kg
Hefhoogte:                3 / 4,50 meter
Eigen gewicht:         5.000 kg

Veelgestelde vragen

Het huren van een heftruck op korte termijn is aangewezen wanneer je een hoge mate van flexibiliteit wenst. Als je bijvoorbeeld te kampen heeft met seizoensgebonden schommelingen, als je regelmatig tijdelijke projecten heeft.
Als je deze heftruck wil besturen, dan moet je naar de verzekering of overheid kunnen aantonen dat je in staat bent om de heftruck te bestureren. Er is geen rijbewijs verplicht. Dit is wel bij heftrucks waar je mee over de openbare weg mag. Dan geldt het T-rijbewijs.
De minimumleeftijd waarop iemand geheel zelfstandig een heftruck mag besturen, is volgens de Arbowet- en regelgeving achttien jaar.

Meegeleverd

Volle dieseltank:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

Prijzen inclusief 7% SRR  excl / incl BTW

Dagtarief                         € 214,00 / 258,94
Weektarief                      € 642,00 / 776,82
Extra dagtarief              € 128,40 / 155,36

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Schoonmaakkosten

Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaalt u automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Handleiding

Diesel heftruck huren in de buurt

Je kunt de diesel heftruck 4,5 ton bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de heftruck op te halen. Of laat de heftruck op diesel bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede