Diesel heftruck 4,5 ton

Diesel heftruck 4,5 ton huren? De vorkheftruck of ook wel hefwagen op diesel is ideaal om te huren voor industrieel gebruik. De heftruck op diesel is te gebruiken voor het snel vervoeren van zwaar materiaal. Natuurlijk zijn alle industriële vorkheftrucks voorzien van non-marking banden, waardoor je geen strepen op de vloer krijgt!

Per dag:
op aanvraag

Per week:          op aanvraag
Per 4 weken:     op aanvraag

Omschrijving

Met de huur van deze heftruck kun jij eenvoudig aan de slag gaan met het heffen en verplaatsen van materieel. De machine biedt door het hefvermogen van 4500 kg hiertoe de mogelijkheid.
De heftruck is uitgerust van een werkcabine, die rondom goed zicht biedt over de werkzaamheden en over apparatuur beschikt die jou de machine eenvoudig laat besturen.

Daarnaast is diesel heftruck 4,5 ton wendbaar is kleinere ruimtes. Ondanks de hefcapaciteit van de machine, is de diesel heftruck compact uitgevoerd. Bovendien kun je door het huren van een diesel heftruck veilig en snel zware lasten verplaatsen. Een heftruck kan je net de extra capaciteit geven die je nodig hebt op een evenement of drukke periode op de zaak.

Specificaties

Merk:                           Yale
Aandrijving:               diesel
Cabine:                       open
Hefcapaciteit:          4500 kg
Hefhoogte:                3 / 4,50 meter
Eigen gewicht:         5.000 kg

Veelgestelde vragen

Het huren van een heftruck op korte termijn is aangewezen wanneer je een hoge mate van flexibiliteit wenst. Als je bijvoorbeeld te kampen heeft met seizoensgebonden schommelingen, als je regelmatig tijdelijke projecten heeft.
Als je deze heftruck wil besturen, dan moet je naar de verzekering of overheid kunnen aantonen dat je in staat bent om de heftruck te bestureren. Er is geen rijbewijs verplicht. Dit is wel bij heftrucks waar je mee over de openbare weg mag. Dan geldt het T-rijbewijs.
De minimumleeftijd waarop iemand geheel zelfstandig een heftruck mag besturen, is volgens de Arbowet- en regelgeving achttien jaar.

Meegeleverd

Volle dieseltank:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                    incl. SRR en BTW
Per dag:                    op aanvraag
Per week:                 op aanvraag
4 weken:                   op aanvraag

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Handleiding

Diesel heftruck huren in de buurt

Je kunt de diesel heftruck 4,5 ton bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de heftruck op te halen. Of laat de heftruck op diesel bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede