Diesel heftruck 4,5 ton

Diesel heftruck 4,5 ton huren? De vorkheftruck of ook wel hefwagen op diesel is ideaal om te huren voor industrieel gebruik. De heftruck op diesel is te gebruiken voor het snel vervoeren van zwaar materiaal. Natuurlijk zijn alle industriële vorkheftrucks voorzien van non-marking banden, waardoor je geen strepen op de vloer krijgt!

Het huren van deze op diesel aangedreven heftruck, met een hefvermogen van 4,5 ton is voor buitenwerkzaamheden een oplossing
De heftruck is voorzien van een cabine, die jou voldoende zicht geeft tijdens de werkzaamheden

Ondanks het grote hefvermogen van de diesel heftruck, is deze wendbaar en compact uitgevoerd

  • Prijs op aanvraag

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Met de huur van deze heftruck kun jij eenvoudig aan de slag gaan met het heffen en verplaatsen van materieel. De machine biedt door het hefvermogen van 4500 kg hiertoe de mogelijkheid.
De heftruck is uitgerust van een werkcabine, die rondom goed zicht biedt over de werkzaamheden en over apparatuur beschikt die jou de machine eenvoudig laat besturen.

Daarnaast is diesel heftruck 4,5 ton wendbaar is kleinere ruimtes. Ondanks de hefcapaciteit van de machine, is de diesel heftruck compact uitgevoerd. Bovendien kun je door het huren van een diesel heftruck veilig en snel zware lasten verplaatsen. Een heftruck kan je net de extra capaciteit geven die je nodig hebt op een evenement of drukke periode op de zaak.

Specificaties

Merk: Yale
Aandrijving: diesel
Cabine: open
Hefcapaciteit: 4500 kg
Hefhoogte: 3 / 4,50 meter
Eigen gewicht: 5.000 kg

Datasheet

Op het datasheet staat alle relevante informatie over de specificaties van de diesel heftruck. Voordat je de heftruck op dieselaandrijving gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

GECO verhuur is het Verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Heftruck op diesel huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de diesel heftruck te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Heftruck op diesel huren?

De heftruck op diesel kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad