Afkortzaagmachine flipover

De afkortzaagmachine flipover is een combizaagmachine en ideaal om te huren voor afkort-werkzaamheden en verstekzagen. Bij deze combizaagmachine kun je het complete tafelblad, inclusief de zaag omkeren. De tafelzaagmachine flipover is dan ook te gebruiken als tafelcirkelzaag. De snelle en sleutelvrije omschakeling van de afkort- naar de tafelzaagstand en omgekeerd zorgt voor een hoge flexibiliteit voor tal van toepassingen op locatie of in de werkplaats. Het hendelmechanisme zorgt er voor dat de beschermkap in de afkortstand automatisch opengaat waardoor het makkelijker en veiliger werken is. De afkortzaag is te gebruiken als afkortzaag en cirkelzaag (twee machines in één, dus ruimtebesparend)! Je kunt bovendien makkelijk in verstek zagen. Wanneer je een klus hebt waarbij je een breder werkstuk wilt bewerken? Dan adviseert GECO om de telescopische afkortzaag te gebruiken!

Als je de afkortzaagmachine gaat huren, profiteer je van een unieke afkort, verstek- en tafelzaag in één

Krachtige afkortzaagmachine op een tafel

De afkortzaagmachine flipover is eenvoudig te verplaatsen vanwege de inklapbare poten

  • Dag 25,-
  • Week 75,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Afkortzaagmachine flipover huren? Een afkortzaagmachine flipover is een uitstekende combinatiezaag. Je hebt waarschijnlijk al weleens gehoord van een afkortmachine of zaagtafelmachine. Maar heb je weleens gehoord van een combinatiezaag of flipover zaag? De combinatiezaag (beter bekend als ‘flipover zaagtafel’) is namelijk een afkort, verstek- en tafelzaag in één.

Dit wil zeggen dat je alle functies van een afkortzaag en zaagtafel in één hebt. Handig wanneer je maar een beperkte ruimte hebt om je zaagmachine te plaatsen.

Specificaties

Voltage: 230 V
Weerstand: 4.654 Ω
Opgenomen Vermogen: 2000 Watt
Afgegeven Vermogen: 1600 Watt
Diameter zaagblad: Ø 250 mm
Asgat zaagblad: 30 mm
Gewicht: 37 kg

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de afkortzaag gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Afkortzaag flipover huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de afkortzaagmachine flipover te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Afkortzaag flipover huren?

De afkortzaagmachine kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad