Decoupeerzaagmachine

De decoupeerzaagmachine is ideaal om te huren voor allerlei zaagklussen in én rondom het huis. En is te gebruiken voor hout, kunststof of metaal. De zaag is erg geschikt voor nauwkeurig werk, zoals het uitzagen van ronde vormen en het afronden van hoeken. Natuurlijk kunt je  de decoupeerzaag ook gebruiken als figuurzaag. De decoupeerzaagmachine is makkelijk in gebruik en geschikt voor precisiewerk. Bovendien geschikt voor diverse materialen; hout, metaal en kunststof. Door het gebruik van de decoupeerzaag zit je vast aan een stroompunt in de buurt. Heb je een klus waarbij het makkelijk is om niet gebonden te zijn aan het lichtnet? Dan is dit de accu decoupeerzaag handig.

Met een maximale zaagdiepte van 150 millimeter in hout is hij ook geschikt voor de zwaardere zaagklussen
De decoupeerzaag wordt geleverd in een handige koffer

Het anti-splinterhulpstuk gaat splinteren tijdens het fijnere zaagwerk tegen

  • Dag 10,-
  • Week 25,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Decoupeerzaagmachine huren? Zelfs de dikkere en harde houten balken zijn geen partij voor de Bosch decoupeerzaag. Met de 780 watt motor zaag je tot maar liefst 150 millimeter diep in hout en tot 10 millimeter in metaal. Het variabele toerental en de 4 pendelstanden zorgen ervoor dat je in elk materiaal en voor elke toepassing de juiste zaaginstelling gebruikt. De voetplaat is zeer robuust en buigvrij, zodat hij ook stand houdt tijdens de zwaardere zaagklussen. De kabellengte van de decoupeerzaagmachine is met 4 meter lang genoeg om je vrij te bewegen door de werkplaats.

Specificaties

Maximale zaagcapaciteit hout: 150 mm
Maximale zaagcapaciteit metaal: 10 mm
Aantal slagen: 0 – 3100 bpm
Zaagslaglengte: 23 mm
Maximaal geluidsniveau: 94 dB
Gewciht: 2,6 kg

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de decoupeerzaag gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Decoupeerzaag huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de decoupeerzaagmachine te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Decoupeerzaag huren?

De decoupeerzaag op snoer kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad