Handcirkelzaagmachine

Handcirkelzaagmachine geschikt voor een Ø 165 mm zaagblad is ideaal om te huren voor het zagen van diverse materialen, zoals hout, latten of buizen. De cirkelzaag is voor professionele doeleinden in de bouw, maar ook perfect voor de klusser thuis.

Per dag:
10,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          25,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Handcirkelzaagmachine huren? Het lichte gewicht en compacte design van de Bosch cirkelzaag maken hem een zeer gebruiksvriendelijke en handzame cirkelzaag.

Dit neemt niet weg dat hij genoeg kracht heeft om zich met het 165 millimeter brede zaagblad tot 66 millimeter diepte in hout te werken. Hier zorgt het hoge toerental van 4900 dan weer voor.

Ook in verstek zagen kan met de GKS 165. In een hoek van 45 graden zaag je tot 47 millimeter diep. De 1100 watt cirkelzaag is voorzien van een handige extra handgreep, waarmee je de zaag goed in balans houdt en nauwkeurige zaagsnedes maakt.

De handcirkelzaagmachine heeft een schijf met zaagranden die snel ronddraait, hierdoor is deze zaagmachine ideaal als je snel en precies wilt kunnen zagen.

De cirkelzaag werkt op een aansluiting van 230 V. Heb je een klus waar je geen gebruik kan maken van het lichtnet? Dan kun je de handcirkelzaag op accu huren.

Specificaties

Diameter zaagblad:                       165 mm
Diameter asgat:                              20 mm
Max. zaagdiepte 90° (recht):       66 mm
Max. zaagdiepte 45° (schuin):    47 mm
Toerental:                                         0 – 4900 rpm

Veelgestelde vragen

Let altijd op het veilig gebruik van de handcirkelzaagmachine. Lees daarom de handleiding en gebruik de voorgeschreven veiligheidsmiddelen.

Bij deze afkortzaag heb je een zaagblad nodig van 16,5 cm en een asgat van 20 mm. Dat is dit HM-afkortzaagblad. Deze kun je los kopen bovenop de huur van de machine.

Je zet de handcirkelzaagmachine in voor het zagen van hout. De maximale zaagdiepte is 66 millimeter, zodat je ook dikke planken gemakkelijk bewerkt.

Dankzij de mogelijkheid tot stofafzuiging houd je de werkruimte zo stofvrij mogelijk. Huur hiervoor een krachtige bouwstofzuiger.

Meegeleverd

Cirkelzaagmachine:          1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 10,-                 € 12,95
Per week:             € 25,-                 € 32,37

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Cirkelzaagmachine huren in de buurt

Je kunt de handcirkelzaag bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de cirkelzaag op te halen. Of laat de cirkelzaagmachine bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede