Handcirkelzaagmachine

Handcirkelzaagmachine geschikt voor een Ø 165 mm zaagblad is ideaal om te huren voor het zagen van diverse materialen, zoals hout, latten of buizen. De handcirkelzaagmachine heeft een schijf met zaagranden die snel ronddraait, hierdoor is deze zaagmachine ideaal als je snel en precies wilt kunnen zagen. De cirkelzaag is voor professionele doeleinden in de bouw, maar ook perfect voor de klusser thuis! De cirkelzaag is kantelbaar, zodat je ook in verstek kunt zagen. De cirkelzaag werkt op een aansluiting van 230 V. Heb je een klus waar je geen gebruik kan maken van het lichtnet? Dan kun je de handcirkelzaag op accu huren.

De maximale zaagdiepte is 66 millimeter, zodat je ook dikke planken gemakkelijk bewerkt

Met een gewicht van 3,6 kilogram is de cirkelzaag compact en gemakkelijk langdurig te gebruiken

Dankzij de mogelijkheid tot stofafzuiging houd je de werkruimte zo stofvrij mogelijk

  • Dag 10,-
  • Week 25,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Handcirkelzaagmachine huren? Het lichte gewicht en compacte design van de Bosch cirkelzaag maken hem een zeer gebruiksvriendelijke en handzame cirkelzaag. Dit neemt niet weg dat hij genoeg kracht heeft om zich met het 165 millimeter brede zaagblad tot 66 millimeter diepte in hout te werken. Hier zorgt het hoge toerental van 4900 dan weer voor. Ook in verstek zagen kan met de GKS 165. In een hoek van 45 graden zaag je tot 47 millimeter diep. De 1100 watt cirkelzaag is voorzien van een handige extra handgreep, waarmee je de zaag goed in balans houdt en nauwkeurige zaagsnedes maakt.

Specificaties

Diameter zaagblad: 165 mm
Diameter asgat: 20 mm
Maximale zaagdiepte 90° (recht):
66 mm

Maximale zaagdiepte 45° (schuin): 47 mm
Toerental: 0 – 4900 rpm

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de handcirkelzaag gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Handcirkelzaag huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de cirkelzaag te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Handcirkelzaag huren?

De cirkelzaag op snoer kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad