Telescopische afkortzaag

De telescopische afkortzaagmachine is ideaal om te huren voor het afkorten van bijvoorbeeld houten plaatmateriaal, lijsten en vloerdelen. Deze zaagmachine heeft vooringestelde verstekhoeken. Naar keuze kun je een grof getand zaagblad (voor snel zagen) of een fijn getand zaagblad (voor nauwkeurig zagen) monteren. De afkortzaag is voor het afkorten van verschillende materialen is een ideale uitkomst. Het grote voordeel van een afkortzaag, is dat deze ook in een hoek kan zagen. Voor het zagen van een hoek in verstek of in dubbelverstek is een afkortzaag dus de oplossing. Met deze zaag kun je bijvoorbeeld balken of laminaat netjes op maat zagen.

De telescopische afkortzaag weegt slechts 19,5 kg en is eenvoudig te vervoeren in een auto of bus

Daarnaast is de afkortzaag van het A-merk DeWalt 

Je kunt rechtse verstekhoeken zagen van 0 tot 60 en linkse van 0 tot wel 50
  • Dag 20,-
  • Week 60,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Telescopische afkortzaag huren? Met de afkortzaagmachine heb je de mogelijkheid om rechts tot 60 verstek te zagen. Dit biedt ruimte voor de moeilijkste toepassingen. Verder zorgt het nieuwe instelsysteem van de verstekhoek voor precieze en constante rechtse verstekhoeken van 0 tot 60 en linkse van 0 tot 50. Daarnaast laat de groeveaanslag toe om de zaagdiepte in te stellen.

Bovendien kun je met de horizontale rails zorgen voor meer capaciteit voor bredere werkstukken. Om veilig te kunnen werken profiteer je van de aluminium machinebasis. Dit zorgt voor stabiliteit terwijl de draagbaarheid niet in het gedrang komt. Ten slotte heeft de afkortzaag spindelblokkering voor een snelle zaagbladwissel.

Specificaties

Voltage: 230 V
Opgenomen vermogen: 1600 Watt
Afgegeven vermogen: 930 Watt
Zaagbladsnelheid: 3700-4600 tpm
Diameter zaagblad: 216 mm
Asgat zaagblad: 30 mm
Afschuincapaciteit: 48/-2
Verstekhoeken (links/rechts): 50/60
Gewicht: 19.5 kg
Diepte: 457 mm
Lengte: 580 mm
Hoogte: 480 mm

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de afkortzaag gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Telescopische afkortzaag huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de telescopische afkortzaag te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Telescopische afkortzaag huren?

De telescopische afkortzaag kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad