Aanhanger enkelasser

De aanhanger enkelasser kun je huren voor verschillende klussen. De enkelas geremde aanhangwagen (ook wel bakwagen genoemd) is de meest bekende en voorkomende type aanhangwagen. De enkelassige aanhanger is een van de meest gebruikte aanhangwagens. Dit komt doordat deze zonder BE-rijbewijs gereden mag worden. De aanhanger is klein, veelzijdig en handig in gebruik.

De aanhanger enkelasser is geremd waardoor je makkelijker kunt laden en lossen. Maar uiteraard ook op lichte hellingen kunt neerzetten.

De aanhanger is te vervoeren met rijbewijs B

De enkelasser is een open aanhanger waardoor lading iets wat uit kan steken

  • Dag 17,50
  • Week 52,50

Exclusief spanbanden, S/R regeling en eventuele schoonmaakkosten

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Open aanhangers zijn aanhangwagens met een open laadbak. De aanhangers profiteren van de voordelen zoals het makkelijk vervoeren van hogere spullen en het snel inladen van materiaal. Als je je afvraagt welk rijbewijs je nodig hebt voor deze aanhanger? Aanhangers tot een maximum totaalgewicht van 750 kilo (leeggewicht + laadvermogen) mogen door iedereen met een geldig rijbewijs B worden bestuurd.

De aanhanger enkelasser is ideaal om te huren voor de kleine transportklussen. Als je grond, meubels, tuinafval of dergelijken wilt vervoeren is deze aanhanger handig om te huren. Daarnaast is de aanhanger bruikbaar als je iets wilt vervoeren wat uitsteekt. Aangezien de aanhanger enkelasser open is, kan je met wat uitsteken. De lading mag naar achteren niet verder uitsteken dan 1 meter en niet meer dan 5 meter van het hart van de achteras.

Specificaties

Totaal draagvermogen: 750 kg
Ledig gewicht: 183 kg
Laadvermogen: 567 kg
Uitvoering: geremd
Totale lengte: 359 centimeter
Totale breedte: 175 centimeter

Totale hoogte: 125 centimeter

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Aanhanger enkelasser huren?

Het is tevens mogelijk om de aanhanger te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Aanhanger enkelasser huren?

De aanhanger kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:30 – 16:30

Ma t/m vr: 07:30 – 16:30

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

Aanhanger huren en vervolgens elders inleveren

Geen probleem! Sommige noemen het oneway verhuur van aanhangers, maar bij GECO Verhuur ontzorgen wij jou graag. Daarom is het geen enkel probleem om de aanhanger bij de ene vestiging te huren, om vervolgens de aanhanger terug te brengen bij een andere vestiging. Bij alle vestigingen van GECO Verhuur hebben wij aanhangers op voorraad. Zodat jij deze waar dan ook kunt oppikken en mee kunt nemen voor jouw klus.

Je kunt deze ‘oneway way manier’ van aanhangers huren, aangeven bij je reservering. Vanzelfsprekend kost dit je niks extra’s én staan bij alle vestigingen de koffie voor je klaar! 

Als je direct een vraagt hebt over het huren van je aanhanger, staan onze verhuurmedewerkers voor je klaar. Binnen openingstijden proberen we direct te reageren.

Zo blij met je aanhanger? Laat het je vrienden weten via social media.

Langere tijd een aanhanger huren

Wanneer je een lange klus hebt of een aanhanger mee op vakantie wilt nemen, is het logisch dat je deze voor een lange periode wilt huren. Bij GECO Verhuur kun je voor een lange tijd een aanhanger huren. Geef dit aan bij je reservering en wij maken een scherpe prijs voor de huurperiode die jij nodig hebt. 

De aanhanger biedt meer mogelijkheden dan de kofferbak. Vandaar als die extra spullen toch mee moeten naar de camping in Frankrijk, kun je een aanhanger huren van GECO Verhuur. Als je dit aangeeft bij onze verhuurmedewerkers, denken zij met jou mee. We selecteren samen de juiste aanhanger en maken daar de geschikte scherpe prijs voor. Kortom, voor elke situatie kun je een aanhanger huren bij GECO Verhuur.