Aanhanger tandemasser met huif

De tandemasser aanhangwagen met huif is de de grotere variant van de huifkar. De aanhanger is stabiel en comfortabel achter een auto of bus. Een huifwagen is multifunctioneel: omdat de huif afneembaar is kun je deze overdekte aanhanger ook gebruiken als aanhanger zonder opbouw. De aanhangwagen met losse huif is daarom ook voor diverse toepassingen geschikt. Of je nu grote meubels vervoert bij een verhuizing of kleinere spullen moet verplaatsen.

De aanhanger tandemasser met huif heeft een groot laadvermogen en bovendien is de huif afneembaar

Aan de hand van de aanhanger vervoer je alle meubels, materialen of gereedschappen droog van A naar B

De huif aanhangwagen rijdt stabiel achter een auto of bus 

  • Dag 32,50
  • Week 97,50

Exclusief spanbanden, S/R regeling en eventuele schoonmaakkosten

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Een huif aanhangwagen is een bekende vorm van gesloten aanhangwagens. De lading is met dit eenvoudige systeem tegen alle weertypes beschermd. De reden damet regelmaat aanhangers met huif op de weg ziet rijden, is dat de huif tegenwoordig relatief makkelijk te verwijderen is. Hierdoor heb je dus de mogelijkheid om de huif aanhanger als open aanhanger en als gesloten aanhanger te gebruiken. De aanhanger tandemasser met huif heeft relatief gezien veel laadruimte en is daarom nog steeds erg populair onder zowel particuliere als onder zakelijke gebruikers.

De aanhanger tandemasser met huif heeft een laadvermogen tot wel 1550 kg. De aanhangwagen is erg stabiel en comfortabel achter een auto of bus. Daarnaast uitermate geschikt voor verhuizen of materiaal wat droog vervoerd moet worden. Tot slot heb je een rijbewijs BE of B+ nodig om de aanhanger te vervoeren.

Specificaties

Totaal draagvermogen: 2000 kg
Ledig gewicht: 450 kg
Laadvermogen: 1550 kg
Uitvoering: geremd
Totale lengte: 300 centimeter
Totale breedte: 150 centimeter

Totale hoogte: 150 centimeter

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Aanhanger tandemasser met huif huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de aanhanger te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Aanhanger tandemasser met huif huren?

De aanhanger kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

Aanhanger huren en vervolgens elders inleveren

Geen probleem! Sommige noemen het oneway verhuur van aanhangers, maar bij GECO Verhuur ontzorgen wij jou graag. Daarom is het geen enkel probleem om de aanhanger bij de ene vestiging te huren, om vervolgens de aanhanger terug te brengen bij een andere vestiging. Bij alle vestigingen van GECO Verhuur hebben wij aanhangers op voorraad. Zodat jij deze waar dan ook kunt oppikken en mee kunt nemen voor jouw klus.

Je kunt deze ‘oneway way manier’ van aanhangers huren, aangeven bij je reservering. Vanzelfsprekend kost dit je niks extra’s én staan bij alle vestigingen de koffie voor je klaar! 

Als je direct een vraagt hebt over het huren van je aanhanger, staan onze verhuurmedewerkers voor je klaar. Binnen openingstijden proberen we direct te reageren.

Zo blij met je aanhanger? Laat het je vrienden weten via social media.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Langere tijd een aanhanger huren

Wanneer je een lange klus hebt of een aanhanger mee op vakantie wilt nemen, is het logisch dat je deze voor een lange periode wilt huren. Bij GECO Verhuur kun je voor een lange tijd een aanhanger huren. Geef dit aan bij je reservering en wij maken een scherpe prijs voor de huurperiode die jij nodig hebt. 

De aanhanger biedt meer mogelijkheden dan de kofferbak. Vandaar als die extra spullen toch mee moeten naar de camping in Frankrijk, kun je een aanhanger huren van GECO Verhuur. Als je dit aangeeft bij onze verhuurmedewerkers, denken zij met jou mee. We selecteren samen de juiste aanhanger en maken daar de geschikte scherpe prijs voor. Kortom, voor elke situatie kun je een aanhanger huren bij GECO Verhuur.

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad