Veiligheidshelm

Veiligheidshelm huren? Zorg dat je veilig werkt bij jouw project of dat je gerust rond kunt lopen op de bouwplaats. De veiligheidshelm is ideaal om te huren als je wilt voldoen aan alle veiligheidseisen op jouw project.

Per dag:
4,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          8,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Veiligheidshelmen behoren tegenwoordig op veel bouwplaatsen tot de verplichte uitrusting van het bouwpersoneel. De meeste veiligheidshelmen die in Nederland worden gedragen zijn echter van een kunststof vervaardigd. Als je een veiligheidshelm wilt huren bij ons, huur je daarom ook een harde kunststof veiligheidshelm.

Daarnaast is een veiligheidshelm een uitrustingsstuk waarmee de gezondheid en veiligheid van de desbetreffende persoon kan worden beschermd en bevordert. Bovendien beschermen veiligheidshelmen de drager tegen hoofdletsel. Deze helmen worden gebruikt op werkplekken en andere locaties waar mogelijk voorwerpen naar beneden kunnen vallen. De veiligheidshelm beschermt de drager tegen letsel ten gevolge van deze vallende voorwerpen.

Specificaties

Materiaal:     kunststof
Gewicht:       ca. 300 gram

Veelgestelde vragen

In de bouw, op werkplekken waar met hijskranen wordt gewerkt en in veel productiebedrijven is het dragen van een veiligheidshelm verplicht. De verplichting om een helm te dragen worden aangegeven door een rond blauw bord, met daarop een witte afbeelding van een helm.

Een bouwhelm moet voldoen aan de EN397 regelgeving. Deze omschrijft de helm als een “industriële veiligheidshelm”. Ook moeten de helmen voorzien zijn van een CE-goedkeuring.

Per bouwhelm staat aangegeven hoe lang de helm gebruikt mag worden. Voor de meeste helmen betreft dit een periode van 3 jaar.

Meegeleverd

Bouwhelm:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 4,-                 € 5,18
Per week:             € 8,-                 € 10,36

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Veiligheidshelm huren in de buurt

Je kunt de veiligheidshelm bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de bouwhelm op te halen. Of laat de veiligheidshelm bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede