Veiligheidshelm

Veiligheidshelm huren? Zorg dat je veilig werkt bij jouw project of dat je gerust rond kunt lopen op de bouwplaats. De veiligheidshelm is ideaal om te huren als je wilt voldoen aan alle veiligheidseisen op jouw project.

De veiligheidshelm beschermt je tegen vallende objecten 

De helm is op bouwplaatsen vaak verplicht

De helm zit comfortabel dit vooral door de universele pasvorm en het lichte gewicht

  • Dag 4,-
  • Week 8,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Veiligheidshelmen behoren tegenwoordig op veel bouwplaatsen tot de verplichte uitrusting van het bouwpersoneel. De meeste veiligheidshelmen die in Nederland worden gedragen zijn echter van een kunststof vervaardigd. Als je een veiligheidshelm wilt huren bij ons, huur je daarom ook een harde kunststof veiligheidshelm.

Daarnaast is een veiligheidshelm een uitrustingsstuk waarmee de gezondheid en veiligheid van de desbetreffende persoon kan worden beschermd en bevordert. Bovendien beschermen veiligheidshelmen de drager tegen hoofdletsel. Deze helmen worden gebruikt op werkplekken en andere locaties waar mogelijk voorwerpen naar beneden kunnen vallen. De veiligheidshelm beschermt de drager tegen letsel ten gevolge van deze vallende voorwerpen.

Specificaties

Materiaal: kunststof
Gewicht:  ca. 300 gram
Geschikt om: jezelf te beschermen tegen vallende objecten

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Helm huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de veiligheidshelm te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Helm huren?

De veiligheidshelm kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad