Dubbele trap 10 treden

Een dubbele trap is handig om te huren doordat deze eenvoudig is te vervoeren. Bovendien kun je een dubbele trap aan beide kanten beklimmen. Waardoor er ook met twee personen tegelijk gemakkelijk en veilig geklust kan worden.

De trapladders zijn aan beide kanten te gebruiken. Hierdoor hoef je de trap weinig te verplaatsen en kun je ook met z’n tweeën werken 

Op de dubbele trappen sta je stevig maar desondanks zijn de trappen licht in gewicht

Makkelijk op te klappen waardoor je de dubbele trap vaak mee kunt nemen in je bus of auto

  • Dag 15,-
  • Week 30,-

Exclusief transport en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Dubbele trappen zijn trapladders die aan beide kanten beklommen kunnen worden. Vaak gebruikt door schilders, stukadoors, voegers, installateurs en op de bouw. Geschikt voor intensief en veelzijdig gebruik. Daarnaast zeer gebruiksvriendelijk en robuust. Omdat de trapladders aan allebei de kanten te gebruiken zijn, levert dan extra voordelen op.

Op deze manier verplaats je de trapladder namelijk maar weinig. Waardoor deze ergonomisch in gebruik is. Daarnaast is een dubbele trapladder door de – in 2 seconden in- en uit te klappen – steunbeugel gemakkelijk en compact te vervoeren. Bijkomend voordeel is dat de stijlen ook nog eens vuilafstotend werken.

Specificaties

Stahoogte: 235 centimeter
Werkhoogte als je op de trap staat: 435 centimeter
Gewicht: 21 kg
Aantal treden: 2 x 10 treden
Optrede: 25 centimeter
Merk:  DIRKS

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Als je een ladder of trap gaat huren, adviseren wij om de gebruikshandleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Trapladder met 10 treden huren?

Het is tevens mogelijk om de trapladder te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Trapladder met 10 treden huren?

De trapladder met kniebeugel kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:30 – 16:30

Ma t/m vr: 07:30 – 16:30

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00