Metselsteiger

Een metselsteiger wordt veelal gebruikt voor metselwerkzaamheden. Door een metselsteiger te huren, huur je een groot steiger die aan de zijkant of rondom een woning.

Het metselsteiger heeft een grote hoogte tussen de platforms. Waardoor bouwvakkers in een prettige houding kunnen metselen.  De metselaar vermindert hierdoor de belasting op zijn of haar rug.

Per dag:
op aanvraag

Per week:          op aanvraag
Per 4 weken:     op aanvraag

Omschrijving

Metselsteiger huren? Een metselsteiger is een type steiger dat bestaat uit een raamwerk met houten vierkanten die een platform ondersteunen. Het metselsteiger is bedoeld voor lichte tot middelmatige belasting.

Belangrijk bij een metselsteiger is dat dit steiger wordt gezien als een ARBO vriendelijk steiger. Want een metselsteiger heeft een slaghoogte van 2,2 meter. Hierdoor kun je bij het metselen, in een optimale houding werken.

Bovendien kan een metselaar met dit steiger altijd tussen de 0,4 m en 1,6 m werken. Dit maakt een optimale werkhouding mogelijk en verminderde rug belasting. Tot slot resulteert de slaghoogte van 2,2m in een betere doorloop voor langere mensen met veiligheidshelmen op.

Specificaties

Lengte:                  nader te bepalen 
Breedte:                nader te bepalen
Belasting:              afhankelijk van het soort systeem
Totaal belasting:  afhankelijk van het soort systeem

Veelgestelde vragen

Het metselsteiger bestaat uit stalen delen. Een stalen steiger zoals dit metselsteiger is zwaarder dan een aluminium steiger.

Nee, dit soort steigers zijn niet makkelijk op te bouwen. Alleen gecertificeerde steigerbouwers mogen metselsteigers opbouwen en na installatie dient deze gekeurd te worden.

Bij het steiger is nagenoeg alles nader te bepalen. Het metselsteiger wordt door professionals op maat gemaakt en daar wordt alles gedaan om de veiligheid en het gebruiksgemak te waarborgen.

Meegeleverd

Steiger op maat:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                    incl. SRR en BTW
Per dag:                    op aanvraag
Per week:                 op aanvraag
4 weken:                   op aanvraag

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Metselsteiger huren in de buurt

Je kunt de metselsteiger bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de metselsteiger op te halen. Of laat de metstelsteiger bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede