Lamellenknipper

De lamellenknipper is ideaal om te huren wanneer je stenen op maat wilt knippen. Lamellenknippers zijn geschikt voor het knippen van tegels, klinkers, natuursteen en trottoirbanden. Het knippen van grote betontegels is geen enkel probleem, dankzij de grote knipbreedte. Om de kracht en druk op te vangen is de steenknipper extra robuust uitgevoerd. Dankzij de flexibele messen heb je geen last van het afbreken van stenen. Nog een voordeel is dat je zonder veel krachtinspanning makkelijk en snel knipt.

Het knippen van grote betontegels is geen enkel probleem, dankzij de grote knipbreedte

Om de kracht en druk op te vangen is de lamellenknipper extra robuust uitgevoerd

Dankzij de flexibele messen heb je geen last van het afbreken van stenen

  • Dag 20,-
  • Week 60,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

De lamellenknipper is uitgevoerd met onder en boven een rij flexibel opgestelde hardmetalen widia snijtanden. Hierdoor kun je naast klinkers ook eenvoudig natuursteen en hardgebakken klinkers knippen. Ook grote betontegels zijn geen enkel probleem, dankzij de grote knipbreedte. Om de kracht en druk op te vangen is de steenknipper extra robuust uitgevoerd.

Doordat de zogenaamde lamellenmessen flexibel opgesteld zijn, worden ze aan het oppervlak van de steen aangepast. Hierdoor wordt de druk op de breuklijn gelijkmatig verdeeld met als resultaat een veel netter en strakker knipresultaat. Bij onregelmatige oppervlakten van stenen en probleemgevallen zoals natuursteen komt het nog wel eens voor dat er stukken afbreken. Dankzij de flexibele messen heb je hier dus geen last meer van. Nog een voordeel is dat de lamellenknipper zonder veel krachtinspanning makkelijk en snel knipt.

Specificaties

Geschikt voor: klinkers, tegels, hardgebakken klinkers en natuursteen
Knipbreedte: 330 mm
Kniphoogte: 20 – 150 mm
Type mes: flexibel
Aandrijving: handmatig
Gewicht:  63 kg

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Lamellenknipper huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de knipper te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Lamellenknipper huren?

De lamellenknipper kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad