Kunststof rijplaat 300 x 100 cm

De kunststof rijplaat is ideaal om te huren door het lichte gewicht. De rijplaten zijn veel lichter dan staal en daardoor dus makkelijker te verplaatsen. Ideaal voor tijdelijke verhardingen, bouwprojecten en evenementen. De rijplaten hebben een lengte van 3 m, een breedte van 1 m en een hoogte van 1,5 cm. Hierdoor hebben de platen een belasting van max. 40.000 kg per m².

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode / stuk

1 dag
1 week

1 extra dag

excl / incl BTW

6,- / 7,26
10,- / 12,10

2,- / 2,42

 

Omschrijving

Kunststof rijplaat 1 meter huren? De geperste rijplaten buigen altijd naar de oorspronkelijke vorm terug en kunnen door hun lage gewicht eenvoudig worden getransporteerd en gestapeld. Walsen en richten, zoals na zware klussen bij stalen platen, is niet nodig.

Daarnaast zijn de rijplaten er in twee breedtes. De 1 meter rijplaten of de 50 centimeter brede rijplaten. Allebei de rijplaten zijn vervaardigd uit 100% kunststof. Verder zijn de kunststof rijplaten eenvoudig handelbaar door het lage gewicht. Maar hebben de platen wel een maximale belasting van max. 40.000 kg per m². Uiteraard zijn de rijplaten bestand tegen oliën, vetten en dieselolie. Bovendien laten de rijplaten geen roestsporen achter.

Specificaties

Lengte:                 300 cm
Breedte:               100 cm
Hoogte:                 1,5 cm
Belasting:             max. 40.000 kg per m²

Veelgestelde vragen

De kunststof rijplaten hebben een breedte van 1 meter wat meer ruimte geeft aan machines om er overheen te rijden.

Eén van de belangrijkste voordelen is dat bij deze rijplaten de straatstenen niet breken als je er met een hoogwerker overheen gaat. Bekijk hier alle verschillen.

Meegeleverd

Rijplaat:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

Inclusief 7% SRR          excl / incl BTW
Dagtarief                         6,42 / 7,77
Weektarief                      10,70 / 12,95
Extra dagtarief              2,14 / 2,59

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Transport
Wij kunnen rijplaten ook bezorgen en/of ophalen. GECO Verhuur beschikt over eigen transport om snel te kunnen schakelen. Dit resulteert in korte levertijden, volledig afgestemd op jouw behoefte. De kosten voor transport wijken af per reisafstand. Je kunt bij je reservering aangeven of je het materiaal gebracht en of opgehaald wilt hebben. 

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaal je automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Kunststof rijplaat huren in de buurt

Je kunt de rijplaat bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de rijplaten op te halen. Of laat de kunststof rijplaat bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede