Kunststof rijplaat 300 x 50 cm

De kunststof rijplaat HMPE is ideaal om te huren door het lichte gewicht. De rijplaten zijn veel lichter dan staal en daardoor dus makkelijker te verplaatsen. Je kunt de HMPE rijplaten huren voor tijdelijke verhardingen, bouwprojecten en evenementen. De rijplaten hebben een lengte van 3 m, een breedte van 0,5 m en een hoogte van 1,5 cm. De rijplaten wegen slechts 29 kg.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode / stuk

1 dag
1 week

1 extra dag

excl / incl BTW

6,- / 7,26
10,- / 12,10

2,- / 2,42

 

Omschrijving

HMPE kunststof rijplaat 50 centimeter huren? De geperste rijplaten (HMPE) buigen altijd naar de oorspronkelijke vorm terug en kunnen door hun lage gewicht eenvoudig worden getransporteerd en gestapeld. Walsen en richten, zoals na zware klussen bij stalen platen, is niet nodig.

Daarnaast zijn de rijplaten er in twee breedtes. De 1 meter rijplaten of de 50 centimeter brede rijplaten. Allebei de rijplaten zijn vervaardigd uit 100% kunststof. Verder zijn de kunststof rijplaten eenvoudig handelbaar door het lage gewicht. Maar hebben de platen wel een maximale belasting van max. 40.000 kg per m². Uiteraard zijn de rijplaten bestand tegen oliën, vetten en dieselolie. Bovendien laten de rijplaten geen roestsporen achter.

Specificaties

Lengte:           300 cm
Breedte:         50 cm
Hoogte:           1,5 cm
Belasting:       max. 40.000 kg per m²

Veelgestelde vragen

Je hebt grofweg twee soorten rijplaten. HMPE rijplaten en LDPE. Wij verhuren HMPE rijplaten omdat deze niet buigen en hierdoor bij belasting van een hoogwerker de stoeptegels ook niet breken.

Ja, één van de voordelen van kunststof rijplaten is dat één persoon de rijplaten eigenhandig kan verslepen.

Ja, de rijplaten zijn volledig vorstbestendig. Kunststof rijplaten zijn daardoor een betrouwbare manier om gedurende het hele jaar onverharde terreinen toegankelijk te maken voor (zware) voertuigen.

Meegeleverd

Rijplaten:               1 stuks

Optioneel

Tarieven

Inclusief 7% SRR          excl / incl BTW
Dagtarief                         6,42 / 7,77
Weektarief                      10,70 / 12,95
Extra dagtarief              2,14 / 2,59

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Transport
Wij kunnen rijplaten ook bezorgen en/of ophalen. GECO Verhuur beschikt over eigen transport om snel te kunnen schakelen. Dit resulteert in korte levertijden, volledig afgestemd op jouw behoefte. De kosten voor transport wijken af per reisafstand. Je kunt bij je reservering aangeven of je het materiaal gebracht en of opgehaald wilt hebben. 

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaal je automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Kunststof rijplaat huren in de buurt

Je kunt de kunststof rijplaat 300 x 50 cm bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de kunststof rijplaat op te halen. Of laat de rijplaten bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede