Kunststof rijplaat 300 x 50 cm

De kunststof rijplaat HMPE is ideaal om te huren door het lichte gewicht. De rijplaten zijn veel lichter dan staal en daardoor dus makkelijker te verplaatsen. Je kunt de HMPE rijplaten huren voor tijdelijke verhardingen, bouwprojecten en evenementen. De rijplaten hebben een lengte van 3 m, een breedte van 0,5 m en een hoogte van 1,5 cm. De rijplaten wegen slechts 29 kg.

Per dag:
5,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          8,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

HMPE kunststof rijplaat 50 centimeter huren? De geperste rijplaten (HMPE) buigen altijd naar de oorspronkelijke vorm terug en kunnen door hun lage gewicht eenvoudig worden getransporteerd en gestapeld. Walsen en richten, zoals na zware klussen bij stalen platen, is niet nodig.

Daarnaast zijn de rijplaten er in twee breedtes. De 1 meter rijplaten of de 50 centimeter brede rijplaten. Allebei de rijplaten zijn vervaardigd uit 100% kunststof. Verder zijn de kunststof rijplaten eenvoudig handelbaar door het lage gewicht. Maar hebben de platen wel een maximale belasting van max. 40.000 kg per m². Uiteraard zijn de rijplaten bestand tegen oliën, vetten en dieselolie. Bovendien laten de rijplaten geen roestsporen achter.

Specificaties

Lengte:           300 cm
Breedte:         50 cm
Hoogte:           1,5 cm
Belasting:       max. 40.000 kg per m²

Veelgestelde vragen

Je hebt grofweg twee soorten rijplaten. HMPE rijplaten en LDPE. Wij verhuren HMPE rijplaten omdat deze niet buigen en hierdoor bij belasting van een hoogwerker de stoeptegels ook niet breken.

Ja, één van de voordelen van kunststof rijplaten is dat één persoon de rijplaten eigenhandig kan verslepen.

Ja, de rijplaten zijn volledig vorstbestendig. Kunststof rijplaten zijn daardoor een betrouwbare manier om gedurende het hele jaar onverharde terreinen toegankelijk te maken voor (zware) voertuigen.

Meegeleverd

Rijplaten:               1 stuks

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 5,-                 € 6,47
Per week:             € 8,-                 € 10,36

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Kunststof rijplaat huren in de buurt

Je kunt de kunststof rijplaat 300 x 50 cm bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de kunststof rijplaat op te halen. Of laat de rijplaten bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede