Verkeerspion 50cm

De verkeerspion 50cm huren doe je uiteraard bij GECO Verhuur. De verkeerspion is een reflecterende afzetkegel die ideaal is om te huren voor afzettingen van verkeerssituaties van korte tijdsduur.

Per week:
4,- excl. 7% SRR en BTW 

Omschrijving

Verkeerspion 50cm huren? Als je een compacte verkeerskegel zoekt die tijdens wegwerkzaamheden in de bebouwde kom mogen worden gebruikt, dan is deze verkeersconus een goede oplossing. Deze verkeerspylon met een hoogte van een halve meter mag dankzij de reflecterende folie 24/7 in de bebouwde kom worden toegepast.

Daarnaast is deze reflectiekegel vervaardigd uit zeer flexibel PVC. Dankzij het flexibele materiaal kunnen ze tegen een stootje. Bovendien is deze verkeerspion dankzij het lichte materiaal gemakkelijk te verplaatsen. Verder is deze compacte verkeerskegel over de gehele kegel voorzien van reflecterende folie. Dankzij deze reflectiefolie valt deze verkeersconus uitstekend op tijdens de nachtelijke uurtjes en bij slecht zicht. Ten slotte is deze verkeerspion voorzien van een extra verzwaarde voet. Dankzij het inlegstuk van zwart rubber zal deze verkeersconus niet snel omwaaien of omvallen.

Specificaties

Hoogte:                     50 cm
Exacte hoogte:        500 mm
Afmetingen voet:    287 x 287 mm
Gewicht:                    1,82 kg
Kleur:                         Fluorescerend oranje
Reflecterend:          Klasse II/III

Veelgestelde vragen

Met de fluorescerende kegel valt je afzetting op. Bovendien heeft de verkeersspion een verzwaarde voet waardoor deze niet makkelijk omvalt.

Bij wegwerkzaamheden is het zelfs verplicht om bij schemer, na zonsondergang of een andere gevaarlijke verkeersituatie een verkeerskegel te gebruiken met reflectie.

Meegeleverd

Veiligheidsharnas:             1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per week:             € 4,-                  € 5,18

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Verkeerspion huren in de buurt

Je kunt de verkeerspion 50cm bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de verkeerspion op te halen. Of laat de verkeerspion bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede