Verkeerspion 25cm

De verkeerspion 25cm huren doe je uiteraard bij GECO Verhuur. De verkeerspion is een reflecterende afzetkegel die ideaal is om te huren voor afzettingen van verkeerssituaties van korte tijdsduur.

Met de fluorescerende kegel valt je afzetting op

Bovendien heeft de verkeersspion een verzwaarde voet

Je kunt de verkeerskegel ook huren om tijdens werkzaamheden binnen de bebouwde kom te gebruiken

  • Week 4,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Verkeerspion 25cm huren? Als je een compacte verkeerskegel zoekt die tijdens wegwerkzaamheden in de bebouwde kom mogen worden gebruikt, dan is deze verkeersconus een goede oplossing. Deze verkeerspylon met een hoogte van een halve meter mag dankzij de reflecterende folie 24/7 in de bebouwde kom worden toegepast.

Daarnaast is deze reflectiekegel vervaardigd uit zeer flexibel PVC. Dankzij het flexibele materiaal kunnen ze tegen een stootje. Bovendien is deze verkeerspion dankzij het lichte materiaal gemakkelijk te verplaatsen. Verder is deze compacte verkeerskegel over de gehele kegel voorzien van reflecterende folie. Dankzij deze reflectiefolie valt deze verkeersconus uitstekend op tijdens de nachtelijke uurtjes en bij slecht zicht. Ten slotte is deze verkeerspion voorzien van een extra verzwaarde voet. Dankzij het inlegstuk van zwart rubber zal deze verkeersconus niet snel omwaaien of omvallen.

Specificaties

Hoogte: 25 cm
Exacte hoogte:  250 mm
Afmetingen voet:  225 x 225 mm
Gewicht: 0,73 kg
Kleur: Fluorescerend oranje

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Verkeerspion huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de verkeerskegel te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Verkeerspion huren?

De kegel van 25 centimeter kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad