Buigijzer

Het buigijzer is ideaal handgereedschap om te huren wanneer je werkzaamheden moet verrichten die wat weg hebben van loodgieters. Aan de hand van een buigijzer kun je tot op de millimeter nauwkeurig buigen, ook op doorlopende pipen.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode / stuk

1 dag
1 week

1 extra dag

excl / incl BTW

12,50 / 15,13
12,50 / 15,13

2,50 / 3,03

 

Omschrijving

Buigijzer huren? Als je als bedrijf of als particulier een project hebt waarbij je veel koperen pijpen of pijpen van ander materiaal moet aanleggen, kan het zijn dat je een buigtang nodig hebt. Misschien kom je als bedrijf een of meerdere buigtangen te kort, misschien heb je als particulier zelf helemaal geen buigtang.

Je kunt meervoudig buigen onder afwisselende hoeken en in verschillende vlakken en etages. Het buigijzer is uitermate geschikt voor het bewerken van koper. Ook kun je uitgaan van een verhoogde veiligheid door minder soldeerverbindingen bij de buigtang.

Tot slot is een buigtang huren bijvoorbeeld erg handig als je een CV-installatie gaat aanleggen. Je kunt met een buigtang bochten buigen in de waterleidingpijpen.

Specificaties

Uitvoering:              met buigrol
Geschikt voor:        zacht staal
Lengte:                     1050 mm
Gewicht:                  5700 gram

Veelgestelde vragen

De buigtang is uitermate geschikt voor het bewerken van koper. Ook kun je uitgaan van een verhoogde veiligheid door minder soldeerverbindingen bij de buigtang.

Elektriciens en loodgieters zijn de vakmannen waar een buigijzer vaak wordt gebruikt.

Meegeleverd

Buigijzer:              1 stuk

Optioneel

Tarieven

Inclusief 7% SRR          excl / incl BTW
Dagtarief                         13,38 / 16,18
Weektarief                      13,38 / 16,18
Extra dagtarief              2,68 / 3,24

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Transport
Wij kunnen het buigijzer ook bezorgen en/of ophalen. GECO Verhuur beschikt over eigen transport om snel te kunnen schakelen. Dit resulteert in korte levertijden, volledig afgestemd op jouw behoefte. De kosten voor transport wijken af per reisafstand. Je kunt bij je reservering aangeven of je het materiaal gebracht en of opgehaald wilt hebben. 

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaal je automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Buigijzer huren in de buurt

Je kunt de buigijzertang bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de buigtang op te halen. Of laat de buigijzer bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede