Klapschraag 60 cm

Klapschraag 60 cm huren? Een metselschraag of klapschraag is ideaal om te huren als hulpmiddel om makkelijk en stabiel te werken op hoogte. De klapschraag is ideaal om materialen (zoals houten planken en balken) op te leggen en te bewerken, meten of wat je er ook mee wilt doen. Deze metselschraag is erg stabiel en toch niet zwaar. Kortom, de klapschragen zijn mulit-inzetbaar.

Per week:
2,- excl. 7% SRR en BTW 

Per 4 weken:     op aanvraag

Omschrijving

Klapschraag 60 cm huren? Met deze schraag creëer je eenvoudig een tijdelijke verhoging. Deze schraag is voorzien van poedercoating, garant voor lange levensduur. Dankzij de extra stevige buizen met een diameter van 22 millimeter zijn deze schragen goedgekeurd door ABOMA. Daarnaast zijn deze metselschragen eenvoudig in te klappen. De gemonteerde ketting voorkomt dat de beide poten te ver uit elkaar schuiven.

Bovendien kun je meerdere klapschragen bij GECO Verhuur huren. Allereerst kun je de klapschragen 60 centimeter huren. Maar ook de 100 cm klapschragen en de 150 centimeter klapschragen.

Specificaties

Lengte:          110 centimeter
Hoogte:          60 centimeter
Gewicht:        5,5 kg

Veelgestelde vragen

In de wat grotere auto’s lukt het soms net om met ingeklapte banken de klapschragen te vervoeren. Ze zijn in de lengte 1,1 meter en 60 hoog. Je kunt voor de zekerheid ook een aanhanger huren.

De metselschragen zijn stabiel en vallen niet snel om. Dit dankzij de gemonteerde ketting.

Meegeleverd

Klapschraag:               1 stuk 

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW          incl. SRR en BTW
Per week:             € 2,-                     € 2,59
4 weken:               op aanvraag       op aanvraag

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Klpaschragen huren in de buurt

Je kunt de klapschragen bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de metselschragen op te halen. Of laat de schragen bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede