Klapschraag 100 cm

Klapschraag 100 cm huren? Een metselschraag of klapschraag is ideaal om te huren als hulpmiddel om makkelijk en stabiel te werken op hoogte. De klapschraag is ideaal om materialen (zoals houten planken en balken) op te leggen en te bewerken, meten of wat je er ook mee wilt doen. Deze metselschraag is erg stabiel en toch niet zwaar. De schragen zijn multi-inzetbaar!

Per week:
2,- excl. 7% SRR en BTW 

Per 4 weken:     op aanvraag

Omschrijving

Klapschraag 100 cm huren? Met deze schraag creëer je eenvoudig een tijdelijke verhoging. Deze schraag is voorzien van poedercoating, garant voor lange levensduur. Dankzij de extra stevige buizen met een diameter van 22 millimeter zijn deze schragen goedgekeurd door ABOMA. Daarnaast zijn deze metselschragen eenvoudig in te klappen. De gemonteerde ketting voorkomt dat de beide poten te ver uit elkaar schuiven.

Bovendien kun je meerdere klapschragen bij GECO Verhuur huren. Allereerst kun je de klapschragen 60 centimeter huren. Maar ook de 100 cm klapschragen en de 150 centimeter klapschragen.

Specificaties

Lengte:                  110 centimeter
Hoogte:                  100 centimeter
Gewicht:                 7,6 kg

Veelgestelde vragen

De klapschragen zijn van uiterst solide kwaliteit en zijn gefabriceerd uit 22×1,25 mm stalen precisiebuis volgens DIN 2394/2395.

Doordat deze 1,1 meter bij 1 meter zijn, wordt het vaak krap in een reguliere personenauto. In een busje kunnen ze vaak wel vervoerd worden. Maar uiteraard kun je ook een aanhanger huren om deze te vervoeren of GECO het transport laten verzorgen.

Het scharnierpunt is in de buis aangebracht waardoor deze sterk, ongestoord en langdurig scharniert. Tevens wordt hiermee afschuiven en of schuinliggen van de steigerplanken voorkomen.

Meegeleverd

Klapschraag:               1 stuk 

Optioneel

Tarieven

                                     excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per week:                 € 2,-                    € 2,59
4 weken:                   op aanvraag     op aanvraag

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Klapschragen huren in de buurt

Je kunt de klapbok bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de klapschraag 100 cm op te halen. Of laat de metselschragen bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede