Autohoogwerker telescoop 23 meter

Autohoogwerker telescoop 23 meter huren? De autohoogwerker is ideaal om te huren voor bijvoorbeeld herstel- en schoonmaakwerkzaamheden op hoogte. Deze 23 meter telescoop autohoogwerker is vooral handig voor korte klussen. Klussen die je op verschillende locaties moet uitvoeren. Want de autohoogwerker is eenvoudig en zeer snel te gebruiken. Kortom ideaal voor klussen waarbij snel werken belangrijk is.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode / stuk

1 dag
2 dagen
1 week

1 extra dag

Brandstof

excl / incl BTW

250,- / 302,50
450,- / 544,50
1.000,- / 1.210,-

200,- / 242,-

op aanvraag

 

 

Omschrijving

Ontdek nu de autohoogwerker telescoop van 23 meter. Met deze autohoogwerker rijd je eenvoudig van A naar B. Want rijbewijs B volstaat al bij de autohoogwerker. De autohoogwerker heeft een werkhoogte van 23,00 m. Bovendien is deze breed inzetbaar door het variabel afstempelen. Zo kun je de autohoogwerker eenvoudig vanuit de werkbak stempelen. Ook beschikt deze autohoogwerker standaard over een stempelautomaat.

Daarnaast heeft de hoogwerker een horizontaal werkbereik van 13,00 m met een laadcapaciteit van 100 kg in de werkbak. Verder is de maximale werkbak capaciteit 230 kg. De autohoogwerker is goedgekeurd voor 2 personen in de cabine. Je kan de autohoogwerker overal en altijd voor huren. Door het gewicht minder dan 3.500 kg mag deze autohoogwerker bestuurd worden met B-rijbewijs. In alle binnensteden kan met de autohoogwerker gewerkt worden. Want de hoogwerker voldoet aan de laatste emissienorm met EURO 6D met AdBlue.

Specificaties

Werkhoogte:                           23,00 m
Lengte:                                     2,98 m
Vloerhoogte:                           21,00 m
Zijdelings bereik:                   13,00 m
Hefcapaciteit platform:        230 kg
Afmetingen platform:           1,40 x 0,70 x 1,10 m
Gewicht:                                    <3.500 kg
Geschikt voor:                         rijbewijs B
Uitvoering:                                Diesel
Werkbakrotatie:                      90°+ 90°
Werkbakrotatie:                      400°

Veelgestelde vragen

De PTO (power take-off) is de groene knop met een lampje er boven. De PTO bevindt zich links onder het stuur van de autohoogwerker.

In dit geval is er vaak een noodstop ingedrukt. Controleer daarom voor gebruik of alle noodstoppen niet zijn ingedrukt.

Controleer of de autohoogwerker niet te scheef staat. Dit herken je aan het rode lampje bij de beneden bediening. Als de autohoogwerker te scheef staat, iets verrijden naar een vlakker oppervlak.

Meegeleverd

Stempelplaten:               4 stuks
Verloopstekker:              1 stuk

Optioneel

Tarieven

Inclusief 7% SRR         excl / incl BTW
Dagtarief                         267,50 / 323,68
Weektarief                      1.070,- / 1.294,70
Extra dagtarief               214,- / 258,94

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Brandstof
Vol mee, is vol retour. Bij terugkomst tanken wij de hoogwerker, indien nodig, af. Is er brandstof verbruikt, dan vind je dat op de factuur terug. Je hoeft dus alleen te betalen wat er daadwerkelijk verbruikt is.

Transport
Wij kunnen de hoogwerker ook bezorgen en/of ophalen. GECO Verhuur beschikt over eigen transport om snel te kunnen schakelen. Dit resulteert in korte levertijden, volledig afgestemd op jouw behoefte. De kosten voor transport wijken af per reisafstand. Je kunt bij je reservering aangeven of je het materiaal gebracht en of opgehaald wilt hebben. 

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaalt u automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Handleiding

Uitlegvideo

Autohoogwerker huren in de buurt

Je kunt de autohoogwerker telescoop 23 meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de autohoogwerker op te halen. Of laat de hoogwerker bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede