Motorblok takel

Een motorbloktakel is ideaal om te huren voor het in de auto takelen van een motorblok. Een motorbloktakel heeft een verrijdbaar onderstel, welke je onder een auto kunt schuiven. Hierdoor kun je het motorblok precies onder de motorkap op de juiste plaats schuiven en vervolgens heel langzaam en secuur in de auto laten zakken. Het motorbloktakel van GECO Verhuur heeft een hefvermogen tot 1 ton.

Met een motorblok takel, hijs je gemakkelijk het motorblok uit de auto of bus

Je werkt veilig door een motorbloktakel te huren. Aangezien je de takel het zware werk laat doen en het motorblok gecontroleerd kan sturen

Door middel van het verrijdbare onderstel, rijd je het motorblok boven of van de auto weg

  • Dag 20,-
  • Week 50,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Het is zo nu en dan nodig om de motor uit een auto te halen. Het is belangrijk dat deze altijd in een goede conditie is. Om de motor in goede conditie te houden of weer te krijgen zijn onderhoud en reparatie vereist. Om zo goed mogelijk aan het motorblok te kunnen werken, hebben wij een handig hulpmiddel. Een motor bloktakel is voor deze werkzaamheden absoluut onmisbaar.

Door een motortakel te huren, geniet je van meer functies dan enkel en alleen het uit de auto hijsen van het motorblok. Eén van deze andere functies heeft alles te maken met veiligheid en veilig werken. Door het motorblok takel te huren, kun je een motor veilig en zonder beschadiging er uit hijsen.

Specificaties

Aandrijving: hydrauliek
Eigen gewicht: 80 kg
Voorzien van: wielen zodat de takel makkelijk verrijdbaar is
Hefvermogen: 1 ton ofwel 1.000 kg 

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Motorblok takel huren?

Het is tevens mogelijk om de motorblok takel te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Motorblok takel huren?

De takel voor een motorblok kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:30 – 16:30

Ma t/m vr: 07:30 – 16:30

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00