Motorblok takel

Een motorbloktakel is ideaal om te huren voor het in de auto takelen van een motorblok. Een motorbloktakel heeft een verrijdbaar onderstel, welke je onder een auto kunt schuiven. Hierdoor kun je het motorblok precies onder de motorkap op de juiste plaats schuiven en vervolgens heel langzaam en secuur in de auto laten zakken. Het motorbloktakel van GECO Verhuur heeft een hefvermogen tot 1 ton.

Per dag:
20,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          50,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Het is zo nu en dan nodig om de motor uit een auto te halen. Het is belangrijk dat deze altijd in een goede conditie is. Om de motor in goede conditie te houden of weer te krijgen zijn onderhoud en reparatie vereist. Om zo goed mogelijk aan het motorblok te kunnen werken, hebben wij een handig hulpmiddel. Een motor bloktakel is voor deze werkzaamheden absoluut onmisbaar.

Door een motortakel te huren, geniet je van meer functies dan enkel en alleen het uit de auto hijsen van het motorblok. Eén van deze andere functies heeft alles te maken met veiligheid en veilig werken. Door het motorblok takel te huren, kun je een motor veilig en zonder beschadiging er uit hijsen.

Specificaties

Aandrijving:         hydrauliek
Eigen gewicht:    80 kg
Voorzien van:       wielen
Hefvermogen:     1 ton ofwel 1.000 kg

Veelgestelde vragen

Je werkt veilig en haalt een motorblok uit een voertuig door een motorbloktakel te huren. Aangezien je de takel het zware werk laat doen en het motorblok gecontroleerd kan sturen.

Meegeleverd

Motorbloktakel:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 20,-                € 25,89
Per week:             € 50,-                € 64,74

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Motorbloktakel huren in de buurt

Je kunt de motorbloktakel bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de takel voor motorblokken op te halen. Of laat de takel bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede