Motorblok takel

Een motorbloktakel is ideaal om te huren voor het in de auto takelen van een motorblok. Een motorbloktakel heeft een verrijdbaar onderstel, welke je onder een auto kunt schuiven. Hierdoor kun je het motorblok precies onder de motorkap op de juiste plaats schuiven en vervolgens heel langzaam en secuur in de auto laten zakken. Het motorbloktakel van GECO Verhuur heeft een hefvermogen tot 1 ton.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode / stuk

1 dag
2 dagen

1 week

1 extra dag

excl / incl BTW

25,- / 30,25
40,- / 48,40
60,- / 72,60

12,- / 14,52

 

Omschrijving

Het is zo nu en dan nodig om de motor uit een auto te halen. Het is belangrijk dat deze altijd in een goede conditie is. Om de motor in goede conditie te houden of weer te krijgen zijn onderhoud en reparatie vereist. Om zo goed mogelijk aan het motorblok te kunnen werken, hebben wij een handig hulpmiddel. Een motor bloktakel is voor deze werkzaamheden absoluut onmisbaar.

Door een motortakel te huren, geniet je van meer functies dan enkel en alleen het uit de auto hijsen van het motorblok. Eén van deze andere functies heeft alles te maken met veiligheid en veilig werken. Door het motorblok takel te huren, kun je een motor veilig en zonder beschadiging er uit hijsen.

Specificaties

Aandrijving:         hydrauliek
Eigen gewicht:    80 kg
Voorzien van:       wielen
Hefvermogen:     1 ton ofwel 1.000 kg

Veelgestelde vragen

Je werkt veilig en haalt een motorblok uit een voertuig door een motorbloktakel te huren. Aangezien je de takel het zware werk laat doen en het motorblok gecontroleerd kan sturen.

Meegeleverd

Motorbloktakel:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

Inclusief 7% SRR          excl / incl BTW
Dagtarief                         26,75 / 32,37
Weektarief                      64,20 / 77,68
Extra dagtarief               12,84 / 15,54

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Transport
Wij kunnen de motorbloktakel ook bezorgen en/of ophalen. GECO Verhuur beschikt over eigen transport om snel te kunnen schakelen. Dit resulteert in korte levertijden, volledig afgestemd op jouw behoefte. De kosten voor transport wijken af per reisafstand. Je kunt bij je reservering aangeven of je het materiaal gebracht en of opgehaald wilt hebben. 

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaal je automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Motorbloktakel huren in de buurt

Je kunt de motorbloktakel bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de takel voor motorblokken op te halen. Of laat de takel bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede