Staaldraadtakel

De staaldraadtakel is ideaal om te huren doordat de takel compact en licht is om mee te werken. De Tirfor is met name geschikt voor werkzaamheden waar een een gewicht tot 3200 kg gevraagd is. De Tirfor staaldraadtakel bestaat uit een stalen behuizing waar een staalkabel doorheen gevoerd wordt. De kabel heeft een mechanische aandrijving en wordt door stalen klauwen vastgeklemd.

De staaldraadtakel is niet alleen voor het hijsen en trekken, maar ook voor het laten dalen, spannen en tuien van lasten in alle richtingen

Je kunt de Tirfor huren en met één iemand bedienen door middel van de uitschuifbare bedienhendel

De staaldraadtakel Tirfor heeft een vermogen tot 3200 kg

  • Dag 14,-
  • Week 35,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Wil je een staaldraadtakel huren? Staaldraadtakels worden voornamelijk gebruikt bij hijs of trek werkzaamheden. Bovendien zijn Tirfor staaldraadtakels multi inzetbaar. Het is een veelzijdig apparaat voor de drukke werkplekken waarbij er veel verschillende werkzaamheden verricht moeten worden.

Daarnaast kent een staaldraadtakel of staalkabeltrekker, meerdere benamingen. In de volksmond noemt men het ook wel Tirfor. Deze term is afkomstig uit de Franse taal. Hierdoor kan het enigszins verwarrend zijn, want Tirfor is ook een merknaam. Dit merk kun je bij ons huren. Er zijn verschillende klussen die vragen om dit type takel. Bijvoorbeeld zie je de straaldraadtakels vaak terug op voertuigen. Want de takel is nodig voor het verplaatsen van zware objecten. De takels zijn geschikt voor zowel horizontale als verticale verplaatsing van materialen.

Specificaties

Werklast: 3,2 ton ofwel 3200 kg
Eigen gewicht:  24 kg
Staalkabel gewicht :  26,6 kg 
Staalkabel lengte:  20 meter
Staalkabel diameter:  16,3 milimeter
Staaldraad breeksterkte:  16 t
Afmetingen:  62 x 35 x 13 centimeter

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de staaldraadtakel gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Staaldraadtakel huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de Tirfor staaldraadtakel te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Staaldraadtakel huren?

De Tirfor staaldraadtakel kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad