Dranghek 250×100 cm

Dranghek 250×100 cm huren? De dranghekken zijn ideaal om te huren om mensen of dieren te scheiden. Dranghekken zijn bij festivals bijvoorbeeld onmisbaar! De dranghekken zijn eenvoudig te plaatsen, kunnen geleverd worden in transportbok en zijn zowel dier als kindvriendelijk!

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
Voor meer informatie, zie tarieven

Periode / stuk

1 dag
1 week

excl / incl BTW

5,- / 6,05
5,- / 6,05

 

 

 

Omschrijving

Dranghek 250×100 cm huren? Het dranghek is zoals de naam al zegt, voor toepassingen waar veel mensen op afstand moeten worden gehouden. De zelfvergrendelende haak zorgt voor eenvoudige montage zonder accessoires. Bovendien ook een strakke hekwerklijn en er kunnen geen hekken uit de hekwerklijn getild worden.

Daarnaast zorgt een dranghek voor een ideale afscheiding om grote groepen mensen in bedwang te houden. De maximale spijlafstand van 100mm maakt het hek kind- en diervriendelijk. Het robuuste hek beschikt over een metalen plaatje voor je reclame. De robuustheid dankt dit dranghek aan haar sterke voeten, de dubbele haak verbinding en naverzinkte productie. Het sterke frame zorgt ervoor dat het hek niet door zal buigen, wanneer toeschouwers erop gaan staan.

Specificaties

Afmetingen:                           2500 x 1100 mm
Materiaal hekwerk:              staal
Afwerking:                              na verzinkt
Gewicht:                                  16 kg
Aantal verticale spijlen:      19
Spijlafstand:                           100 mm

Veelgestelde vragen

Het dranghek is 2,5 meter in de breedte en 1,1 meter in de hoogte.

Het dranghek is van staal en na verzinkt waardoor deze redelijk zwaar is. Daardoor weegt het dranghek 19 kg.

Ja zeker, mocht je 24 dranghekken in 1 keer willen huren op een handig transportbok? Dan kan dat. Hier vind je de dranghekken op bok. 

Meegeleverd

Dranghek:               1 stuks

Optioneel

Tarieven

Inclusief 7% SRR          excl / incl BTW
Dagtarief                         5,35 / 6,47
Weektarief                      5,35 / 6,47

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Transport
Wij kunnen dranghekken ook bezorgen en/of ophalen. GECO Verhuur beschikt over eigen transport om snel te kunnen schakelen. Dit resulteert in korte levertijden, volledig afgestemd op jouw behoefte. De kosten voor transport wijken af per reisafstand. Je kunt bij je reservering aangeven of je het materiaal gebracht en of opgehaald wilt hebben. 

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaal je automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Dranghekken huren in de buurt

Je kunt de dranghekken bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de dranghekken op te halen. Of laat de hekken bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede