Elektroheater 9 kW

Elektroheater 9 kW huren? De elektroheater is ideaal om te huren voor het drogen en verwarmen van bouwprojecten of ruimtes. Met deze heater wordt de woning of ruimte  snel verwarmd en gedroogd. Een groot voordeel van elektroheaters is dat de heaters geen zuurstof gebruiken en daardoor ook geen vocht produceren.

Per dag:
25,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          62,50 excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Zoek je een compacte bouwkachel op krachtstroom? Dan is de elektroheater 9 kW vast dé kachel voor jou! Deze nieuwe elektroheater van Dryfast kent een hoge luchtopbrengst. Net als alle andere bouwkachels, is ook de elektroheater 9 kW zeer robuust. Want ook de behuizing van de heater is van anderhalf millimeter dik zincor plaat. Samen met het sterke en luchtgeleidende uitblaasrooster, het roestvrijstalen aanzuigrooster en de geharde, hamerslag laklaag is een zeer lange levensduur gegarandeerd. Zelfs onder de ruwste omstandigheden op de bouwplaats blijft deze elektroheater zijn mannetje staan.

De elektroheater 9 kW is uitgerust met een dubbelwandige behuizing. Zo blijft deze bouwkachel onder alle omstandigheden van buiten koel. Verder beschikt ook deze elektroheater over een speciaal uitblaasrooster dat voorkomt dat de warmte naar de vloer wordt gestraald. Tevens is de kachel uitgevoerd met een oververhittingsbeveiliging. Deze zorgt ervoor dat de heater bij een temperatuur van 82°C automatisch wordt uitgeschakeld.

Specificaties

Capaciteit:                       9 kW
Luchtverplaatsing:        600 m³/uur
Stroomverbruik:             13 Ampère
Spanning:                         400 Volt
Vermogen:                        5.200 Watt
Ø Uitblaasopening:        300 mm
Afmetingen (l x b x h):   610 x 356 x 445 mm
Gewicht:                            22 kg

Veelgestelde vragen

De heater is ideaal om te huren voor de standaard ruimten. Dankzij de maximale capaciteit van 7.800 kcal/h. Je kan er per uur 600 m³ mee verwarmen.

Oververhitting vindt niet plaats aangezien de heater zich automatisch uitschakeld bij 82°C.

Meegeleverd

Kachel:               1 stuk 

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW          incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 25,-                  € 32,37
Per week:             € 62,50                € 80,92

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Elektrische heater huren in de buurt

Je kunt de elektroheater 9 kW bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de elektrische bouwkachel op te halen. Of laat de kachel bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede