Terrasheater elektro

Terrasheater elektro huren? De elektrische terrasheater zorgt voor sfeer en warmte in jouw tuin of tent. De terrasverwarmer of terrasheater is ideaal om te huren wanneer je  bijvoorbeeld een feest geeft in de tuin of tent en het zonder verwarming toch te koud is. Om optimaal gebruik te kunnen maken van een elektro terrasverwarmer is het belangrijk om deze altijd op een windstille plek neer te zetten.

Je kunt de terrasheater instellen tot verschillende hoogtes

Daarnaast is de terrasheater elektro in te stellen in drie verschillende standen die de temperatuur aangenaam maken

Deze terrasheater heeft een breed bereik van 20 m² op de maximumhoogte
  • Dag 15,-
  • Week 30,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

De elektro terrasheater is een elegante elektrische terrasverwarmer. Door de verstelbare hoogte van maximaal. 225 centimeter, heeft de terrasverwarmer een groot stralingsoppervlak. Wat zorgt voor fijne warmte op frisse avonden. De terrasheater elektro is in te schakelen op 900, 1200‚ 2100 Watt. Bovendien is de terrasverwarmer ook nog eens spatwaterdicht. Met een elektrische terrasverwarming kan je op een zeer efficiënte en veilige manier verwarmen. De terrasstralers zijn op allerlei manieren inzetbaar.

Kortom, met deze terrasverwarming hoef je je geen zorgen meer te maken over de kou als je op je terras, in de tuin of andere plaats buiten wilt zitten. Deze verwarming heeft een breed bereik van 20 m² op de maximumhoogte. De elektro terrasheater is eenvoudig te gebruiken. Het enige dat jij hoeft te doen is de elektrische terrasverwarmer op een vlak oppervlak in de buurt van een stopcontact neer te zetten.

Specificaties

Vermogen: 2100 Watt
Max. verwarmingsbereik: 20 m²
Beschermklasse:  IP44
Lamp:  halogeen
Hoogte: 160 – 225 cm
Gewicht: 13,3 kg

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de elektrische terrasverwarmer gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Terrasverwarmer huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de terrasheater te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Terrasverwarmer huren?

De terrasheater paddenstoel kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad