Reciprozaagmachine accu

De reciprozaagmachine op accu is ideaal om te gebruiken voor het afzagen van takken in jouw tuin. Ook is de zaag geschikt voor klussen zoals het zagen van hout, metaal en kunststof. Een reciprozaagmachine is vrij klein, ligt lekker in de hand, is gemakkelijk te bedienen en is goed afgedicht ter bescherming tegen water en stof. Met een reciprozaag werk je snel en nauwkeurig! De reciprozaagmachine is erg gebruikersvriendelijk en werkt comfortabel. En doordat ´ie gebruik maakt van een accu, hoef je geen rekening te houden met stroomvoorzieningen in de buurt. De machine is geschikt voor diverse materialen; hout, metaal en kunststof. Heb je een klus waar je langere tijd moet zagen? En heb je toch de beschikking over een stroompunt? Dan is reciprozaag op snoer handig.

Compacte constructie voor veelzijdig gebruik. Ok bij werken met één hand en bovenhands werken
De reciprozaag op accu levert geringe trillingswaarden voor aangenaam werken
Snelle zaagprogressie en lange looptijd dankzij krachtige motor en volhardende accu’s
  • Dag 14,-
  • Week 35,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Wil je een reciprozaag op accu huren? De reciprozaag is uniek omdat deze tot 100 vurenhouten balken (100 x 100 mm) kan zagen met slechts één acculading. Verder beschermt de Electronic Motor Protection (EMP) de motor tegen overbelasting en zorgt voor een lange levensduur. Bovendien is een reciprozaag is geschikt voor het wat grovere zaagwerk. Zoals het afzagen van dikkere takken en kunststof- of metalen buizen. Omdat je met het zaagblad gemakkelijk vlak langs de muur komt, zaag je bijvoorbeeld buizen die uit de muur komen tot op de millimeter precies af. Afhankelijk van het zaagblad, is een reciprozaag geschikt voor uiteenlopende materialen.

Specificaties

Zaagdiepte in hout: 200 mm
Snijdiepte in metalen profielen en buizen: 100 mm
Slaglengtes: 21 mm
Accuspanning: 18 V
Aantal slagen (1e stand / 2e stand): 0 – 3.050 min-1/span>
Gewicht incl. accu: 2,5 kg

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de accu reciprozaag gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Reciprozaag op accu huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de reciprozaag te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Reciprozaag op accu huren?

De accu reciprozaagmachine kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad