Decoupeerzaagmachine accu

De decoupeerzaagmachine is ideaal om te huren voor allerlei zaagklussen in én rondom het huis. En is te gebruiken voor hout, kunststof of metaal. De zaag is erg geschikt voor nauwkeurig werk, zoals het uitzagen van ronde vormen en het afronden van hoeken. Natuurlijk kun je de decoupeerzaag ook gebruiken als figuurzaag.

Per dag:
14,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          35,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Decoupeerzaag op accu huren? Draadloos werken zonder dat je ook maar iets aan kracht verliest. Dat is wat de decoupeerzaagmachine op accu doet.

Deze decoupeerzaag werkt op een 18 volt accu en zaagt in diverse dikke en harde materialen. Zo zaag je in hout tot 120 millimeter diepte, in aluminium tot 20 millimeter en in metaal tot 8 millimeter diepte.

Je spant de zaagbladen gereedschapsloos met één hand via de SDS-zaagbladwissel. Ook in verstek zagen behoort tot de mogelijkheden, evenals het gebruiken van de 4 pendelstanden.

Sluit een stofzuiger aan op de decoupeerzaag, zodat je stofvrij werkt. De compacte en lichte constructie met geringe greepomtrek zorgen dat je een optimale controle over de zaagbewegingen hebt. Met de decoupeerzaahmachine op accu bereik je dan ook niets anders dan goede resultaten.

De decoupeerzaagmachine op accu is makkelijk in gebruik en geschikt voor precisiewerk. En deze decoupeerzaag werkt op accu, waardoor geen stroomvoorziening nodig is. Heb je een klus waarbij je voor een langere tijd moet zagen? En heeft u toch een stroompunt in de buurt? Dan is decoupeerzaag op snoer makkelijk te gebruiken!

Specificaties

Zaagcapaciteit hout:        120 mm
Zaagcapaciteit metaal:    8 mm
Aantal slagen:                     0 – 2700 bpm
Zaagslaglengte:                 23 mm
Max. geluidsniveau:           92 dB

Veelgestelde vragen

Dankzij de variabele snelheid van de decoupeerzaag stem je de zaagsnelheid perfect af op het te zagen materiaal. Bij harde materialen heb je hogere snelheden nodig.

Je kunt een stofzuiger op de decoupeerzaag aansluiten om je werkplek schoon te houden.

Nee, je kan los de decoupeerzaagjes afnemen. Kies bij de optionele artikelen uit welke je nodig hebt. In de reserveringsaanvraag kun je de zaagjes selecteren.

Meegeleverd

Decoupeerzaag:         1 stuk
Accu:                             1 stuk
Lader:                            1 stuk
Koffer:                           1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 14,-                € 18,13
Per week:             € 35,-                € 45,32

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Decoupeerzaag huren in de buurt

Je kunt de decoupeerzaag op accu bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de decoupeerzaag op te halen. Of laat de decoupeerzaagmachine bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede