Decoupeerzaagmachine accu

De decoupeerzaagmachine is ideaal om te huren voor allerlei zaagklussen in én rondom het huis. En is te gebruiken voor hout, kunststof of metaal. De zaag is erg geschikt voor nauwkeurig werk, zoals het uitzagen van ronde vormen en het afronden van hoeken. Natuurlijk kun je de decoupeerzaag ook gebruiken als figuurzaag. De decoupeerzaagmachine op accu is makkelijk in gebruik en geschikt voor precisiewerk. Bovendien kun je er meerdere materialen mee zagen zoals: hout, metaal en kunststof. En deze decoupeerzaag werkt op accu, waardoor geen stroomvoorziening nodig is. Heb je een klus waarbij je voor een langere tijd moet zagen? En heeft u toch een stroompunt in de buurt? Dan is decoupeerzaag op snoer makkelijk te gebruiken!

Je hebt volledig draadloze vrijheid door de werking op accu
Dankzij de variabele snelheid van de decoupeerzaag stem je de zaagsnelheid perfect af op het te zagen materiaal
Je kunt een stofzuiger op de decoupeerzaag aansluiten om je werkplek schoon te houden
  • Dag 14,-
  • Week 35,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Decoupeerzaag op accu huren? Draadloos werken zonder dat je ook maar iets aan kracht verliest. Dat is wat de decoupeerzaagmachine op accu doet. Deze decoupeerzaag werkt op een 18 volt accu en zaagt in diverse dikke en harde materialen. Zo zaag je in hout tot 120 millimeter diepte, in aluminium tot 20 millimeter en in metaal tot 8 millimeter diepte. Je spant de zaagbladen gereedschapsloos met één hand via de SDS-zaagbladwissel. Ook in verstek zagen behoort tot de mogelijkheden, evenals het gebruiken van de 4 pendelstanden. Sluit een stofzuiger aan op de decoupeerzaag, zodat je stofvrij werkt. De compacte en lichte constructie met geringe greepomtrek zorgen dat je een optimale controle over de zaagbewegingen hebt. Met dedecoupeerzaahmachine op accu bereik je dan ook niets anders dan goede resultaten.

Specificaties

Maximale zaagcapaciteit hout: 120 mm
Maximale zaagcapaciteit metaal: 8 mm
Aantal slagen: 0 – 2700 bpm
Zaagslaglengte: 23 mm
Maximaal geluidsniveau: 92 dB

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de accu decoupeerzaag gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Decoupeerzaag op accu huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de decoupeerzaagmachine te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Decoupeerzaag op accu huren?

De decoupeerzaag op accu kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad