Pikhouweel

Op zoek naar de verhuur van een pikhouweel? De pikhouweel is ideaal om te huren wanneer je in harde grond vol stenen moet graven om een afrastering te zetten. Hierbij heb je vaak niet genoeg aan een schep. Bij deze gronden kan je gebruik maken van een pikhouweel. Nadat de grond is los gemaakt met de houweel, kunnen eenvoudig de afrasterpalen in de grond geplaatst worden, bijvoorbeeld ook met de hulp van een grondboor.

 

Per week:          10,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Een pikhouweel is een ideaal stuk gereedschap voor de zware sloopwerkzaamheden of voor het loswoelen van grond. Want een pikhouweel heeft een lange stang met daarop een pikhouweel punt met een spitse punt aan de ene zijde en een brede punt aan de andere zijde. Met een pikhouweel kun je stenen hakken of oude mortel verwijderen. Bovendien weet je door de robuustheid van een pikhouweel zeker dat jouw klusproject kan worden voltooid.

Wanneer je het pikhouweel wilt huren, kies je voor een gehard stalen, poeder gecoate kop met een gepunte zijde. Dit voor het verwijderen van oud mortel en een beitel zijde voor het bewerken van stenen. Daarnaast heeft de pikhouweel een hardhouten schacht.

Specificaties

Pikhouweel:            gehard stalen, poeder gecoate kop
Stang:                       hardhout
Gepunte zijde:        verwijderen van oud mortel
Beitel zijde:             bewerken van stenen
Gewicht:                  700 gram

Veelgestelde vragen

Je kunt harde grond met stenen bewerken aan de hand van een pikhouweel. De pikhouweel is licht in gewicht maar kan wel flink resultaat opleveren. Je kunt zowel stenen bewerken als mortel.

Ja zeker! Mocht je de pikhouweel liever willen kopen in plaats van huren? Dan kun je contact opnemen met GECO Verkoop

Meegeleverd

Pikhouweel:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW

Per week:             € 10,-                  € 12,95

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Pikhouweel huren in de buurt

Je kunt de pikhouweel bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de pikhouweel op te halen. Of laat de pikhouweel bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede