Grondboor handbediend Ø14cm

Grondboor handbediend Ø14cm huren? De hand grondboor is ideaal om te huren wanneer je snel en meerdere gaten wilt boren in de grond. Je kunt eenvoudig zelf gaten boren in de grond met de handboor voor bijvoorbeeld het planten van boompjes. Ook voor het boren van gaten voor palen en funderingen kun je een handgrondboor gebruiken.

Per dag:
7,50 excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          15,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Grondboor handbediend Ø14cm huren? Deze palenboor met een diameter van 14 centimeter is uitgevoerd met een handgesmede punt. Hierdoor is de werking van deze niet-verlengbare grondboor perfect. Bovendien is deze palenboor uitgevoerd met dikke, zwarte handvatten. Dankzij deze kunststof handgrepen ligt deze grondboor prettiger in de hand en kun je vele malen comfortabeler werken.

Bijzonder aan de palenboren van DeWit is dat ze zijn uitgevoerd met extra korte handvatten. Zo bedraagt de totale breedte van de dwarsbuis van deze handgrondboor slechts 375 mm. Dit is handig, want zo kun je extra strak langs obstakels een gat boren. Ideaal voor net even die laatste paal vlak langs een schuurtje, om maar even een voorbeeld te noemen. Bovendien zijn de handvatten voorzien van geprofileerd kunststof handgrepen. Zo heb je extra grip op je werkzaamheden.

Specificaties

Diameter:                             140 mm
Lengte:                                 135 cm
Verlengbaar:                        nee
Gewicht:                               2 kg
Voor paalafmeting:            Max. ⌀ 14 cm
Toepassing:                         afrasteringspalen
Breedte T-handgrepen:    375 mm
Handvatten:                        geribbeld kunststof

Veelgestelde vragen

Dat ligt er aan welke boor je gebruikt. Gebruik je één van de handboren zoals deze, dan is dat toegestaan. Als je machinaal boort, dus bijvoorbeeld een elektrische of benzine grondboor, dan ben je verplicht een Klic-melding te doen.

Boor kleine stukjes! Dat bekent, zorg dat je stukje voor stukje dieper gaat. En niet de boor in één keer diep in de grond vastdraait.

Ja, je kan al zeer ondiep kabels en leidingen tegenkomen. In je voortuin, achtertuin of openbare grond. Graaf (of boor) altijd zorgvuldig.

Meegeleverd

Grondboor Ø14cm:              1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW         incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 7,50                 € 9,71
Per week:             € 19,42                € 25,14

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Grondboor huren in de buurt

Je kunt de handgrondboor bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de grondboor op te halen. Of laat de grondboor bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede