Palenhamer

Wil je een palenhamer huren? De kunststof palenhamer is ideaal om te huren voor het inslaan van palen. De kop van de hamer is extra breed en zorgt ervoor dat je niet snel misslaat. Bovendien beschadigt de paal door het materiaal van de hamer minder snel.

 

Per week:          10,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Palenhamer huren? Een palenhamer, ook wel bekend als palenrammer, is ideaal voor het plaatsen van palen diep in de grond. De paal zet je klaar in een geprepareerd gat en met de hamer sla je de paal recht en gemakklijk in de grond. Je huurt een palenhamer als je geen ruimte hebt voor een palenhei. Maar met een palenhamer kun je tevens meer kracht zetten. Palenhamers maken het gemakkelijker om een paal in de grond te slaan waardoor dit je minder energie kost.

Specificaties

Type:            palenhamer
Kop:             kunststof
Steel:          hout
Gewicht:    4 kg

Veelgestelde vragen

Je voorkomt schade door gebruik te maken van een palenhamer met een kunststof kop. Bovendien moet je goed recht op de paal slaan zodat het gewicht wordt verdeeld.

Zolang dit handmatig gaat, dus bijvoorbeeld met deze palenhamer, dan is dat toegestaan. Wanneer er machines bij komen kijken, dan moet je Klic-melding doen om aan te vragen waar kabels en leidingen informatie ligt.

Meegeleverd

Palenhamer:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW

Per week:             € 10,-                € 12,95

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Palenhamer huren in de buurt

Je kunt de palenhamer bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de palenhamer op te halen. Of laat de palenhamer bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede