Palentrekker

Wil je een palentrekker huren? De palentrekker is ideaal om te huren om palen uit de grond te trekken. Het scharnierende oog komt om de paal en middels een hefboom werking kan de de paal omhoog worden getrokken. De palentrekker is geschikt voor palen van 10 x 10 cm.

 

Per week:          15,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Palentrekker huren? Wil je gemakkelijk een oude of verkeerd geplaatste schuttingpaal, reclamepaal of boomsteunpaal uit de grond verwijderen? Dan is deze speciale palentrekker ideaal!

Iedereen kent het probleem wel: juist díe palen die uit de grond moeten worden verwijderd, zitten muurvast. Omdat deze met de hand verwijderen zeer belastend is voor je rug en machinaal verwijderen veel te duur, laat je de palen vaak maar zitten. Dit levert echter weer andere problemen en kosten op. De palentrekker van DeWit biedt dé oplossing. De brede voet laat je rusten op de grond, terwijl je de veerbare U-beugel om de paal klemt. Vervolgens haal je de hefboom over en je wipt de paal zó uit de grond. De trekkracht is vijfmaal je eigen gewicht, dus zeer ontlastend voor je rug.

Specificaties

Afmetingen:                 535 x 200 x 440 mm
Inwendige maten:      10 x 10 cm
Lengte hefboom:        80 cm
Gewicht:                        5,10 kg
Kracht:                           5 x eigen lichaamsgewicht

Veelgestelde vragen

Met de palentrekker haal je dankzij hefboomwerking snel oude paal uit de grond. Je gebruikt vijfmaal je eigen gewicht als trekgewicht.
De palentrekker is geschikt voor allerlei soorten palen tot 10 x 10 cm.

Meegeleverd

Palentrekker:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW          incl. SRR en BTW

Per week:             € 15,-                  € 19,42

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Palentrekker huren in de buurt

Je kunt de palentrekker bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de palentrekker op te halen. Of laat de palentrekker bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede