Palenhei

Wil je een palenhei huren? De palenhei of ook wel palenrammer genoemd, is ideaal om te huren voor het in de grond slaan van palen. Doordat de hei slechts 13 kg weegt kun je gemakkelijk veel kracht uitoefenen op palen met een maximale diameter van 11 cm. De palenhei heeft een afmeting van 750 mm.

 

Per week:          15,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Palenhei huren huren? Een palenrammer, ook wel bekend als handhei of palenhei, is ideaal voor het plaatsen van palen diep in de grond. De paal zet je klaar in een geprepareerd gat en met de handvatten aan de zijkant van de handhei kun je de paal gemakkelijk en recht de grond in slaan. Palenrammers maken het gemakkelijker om een paal in de grond te plaatsen waardoor dit je minder energie kost.

Specificaties

Lengte:                            75 cm
Verlengbaar:                  nee
Gewicht:                          13 kg
Voor paalafmeting:       max. ⌀ 11 cm
Handvatten:                    twee stuks

Veelgestelde vragen

Om palen in de grond te slaan, kun je eerst de lijn uitzetten. Om vervolgens gaten te boren langs die lijn. Daarna zet je de palen rechtop in de gaten en sla je met de palenrammer de palen vast. Hier vind je het hele stappenplan voor palen in de grond slaan.

Ja, als je de handmatig palen in de grond slaat (bijvoorbeeld met een palenhei) dan kun je dat zomaar doen. Wanneer het machinaal gaat, dan is een Klic-melding verplicht.

Meegeleverd

Palenhei:               1 stuks

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW

Per week:             € 15,-                  € 19,42

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Handleiding

Uitlegvideo

Palenhei huren in de buurt

Je kunt de palenhei bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de palenrammer op te halen. Of laat de palenhei bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede