Reformladder 8 meter

De multifunctionele ladder helpt je bij jouw klus. Wanneer een reformladder volledig is uitgeschoven, is deze bruikbaar tegen een wand. In de A-stand zorgt de reformladder voor verticaal werkgemak. Je kunt de reformladder direct huren bij GECO Verhuur.

Per dag:
20,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          40,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Met een reformladder kom je nog eens ergens. Uitgeschoven heeft deze reformladder een lengte van 8,65 meter.

Deze doorgaans lange ladders zijn zowel in de A-stand als volledig uitgeschoven tegen een wand bruikbaar. In de A-stand zorgt de reformladder voor verticaal werkgemak en uitgeschoven is hij de ideale hulp wanneer je bijvoorbeeld bij de dakgoten op de tweede verdieping moet zijn.

Met een reformladder in huis zul je dan ook niet snel ergens niet bij kunnen. Of je nu de ramen op de eerste verdieping wilt lappen of een lamp wilt vervangen in de woonkamer, met een reformladder kun je er altijd bij.

De reformladders zijn streng gekeurd en voldoen aan alle nodige wet- en regelgevingen. Heb je zelfs ladder of trappen? Bij GECO Service kun je jouw ladders keuren of trappen keuren.

Specificaties

Uitgeschoven lengte:         865 cm
Ingeschoven lengte:           360 cm
Gewicht:                                 30,50 kg
Aantal treden:                       3 x 12 treden
Optrede:                                  28 cm
Merk:                                        DIRKS

Veelgestelde vragen

De uitgeschoven lengte van deze ladder is 8,65 meter. Echter sta je nooit op de bovenste treden maar kun je wel je eigen lengte gebruiken en arm uitstrekken met werken. Daarom kun je er grofweg 1,5 meter bij op tellen.

Vanwege de lengte (3,6 meter ingeschoven) is past deze misschien net aan in je auto. Wat betreft uitsteken: aan de achterzijde niet meer dan de helft van de lengte van het voertuig uitsteken, met een maximum van vijf meter vanaf het hart van de achteras. Zekere voor het onzekere? Huur dan een aanhanger.

Meegeleverd

Reformladder:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 20,-               € 25,89
Per week:             € 40,-                € 51,79

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Reformladder huren in de buurt

Je kunt de ladder 8 meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de reformladder op te halen. Of laat de ladder bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede