Parketschuurmachine

De parketschuurmachine is ideaal om te huren voor het renoveren van oude planken, parket en houten vloeren. Oneffenheden en oude verflagen worden gemakkelijk verwijderd met deze parketschuurmachine. Het oppervlak wordt glad en is klaar voor verdere bewerking. De afmeting van de schuurband is B x L: 203 x 750 mm. De parketschuurmachine heeft een hoog rendement. Ook is ‘ie geschikt voor alle houten vloeren! De aansluitspanning is 230 V, waardoor de schuurmachine makkelijk aangesloten kan worden. Met een vermogen van 2200 W en een gewicht van 60 kg is deze parketschuurmachine geschikt voor jouw schuurklus.

Weinig kans op schuurfouten door expansierol
Met de parketschuurmachine renoveer je oude planken, parket en houten vloeren

Oneffenheden en oude verflagen worden verwijderd door de parketschuurmachine. Het oppervlak wordt glad en is klaar voor verdere bewerking.

  • Dag 50,-
  • Week 150,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Een parketschuurmachine is, zoals de naam al aangeeft, geschikt voor het schuren van parketvloeren. Met als belangrijkste functie het verwijderen van oneffenheden of verflagen. Het is erg belangrijk om te weten hoe je een parketschuurmachine gebruikt. Eén verkeerde beweging en je vloer kan zichtbaar beschadigd raken. Wanneer je gaat schuren met een parketbandschuurmachine, dan is het verstandig om de volgende stappen te doorlopen:

Bepaal allereerst de draairichting van de schuurband. Vervolgens schuif je de schuurband over de schuurwals. Dan bevestig de stofzak aan de stofafvoerpijp (max. 1/3 vol). Aansluitend gebruik een geaard stopcontact. Daarna ontsluit je de borging die de rode aan/uit hendel borgt en duw de rode aan/uit hendel helemaal naar beneden. Dit mechanisme zet de motor in werking. Ontgrendel de walshendel en houd de rode aan/uit hendel, handgreep en walshendel alle drie vast. Beweeg vervolgens de machine in de betreffende schuurrichting en knijp de walshendel langzaam in. Hoe verder je de walshendel inknijpt, hoe meer druk de schuurband uitoefent op de houten vloer. Wil je even stoppen met schuren? Laat dan altijd eerst de walshendel langzaam terugzakken. Hiermee voorkom je namelijk dat de schuurmachine zich gaat ingraven in het hout. Ga weer terug naar de beginpositie en begin aan de volgende baan.

Specificaties

Motor: 230 V / 50 Hz
Vermogen: 2200 W
Werkbreedte: 200 mm
Gewicht: 60 kg
Schuurbanden: 203 x 750 mm
Draaisnelheid:  2400 tpm

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Parketschuurmachine huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de parketschuurmachine te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Parketschuurmachine huren?

De parketschuurmachine kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad