Schroefstempel tot 5meter40

Schroefstempel tot 5meter40 huren? De schroefstempels zijn ideaal om te huren omdat schroefstempels jouw project letterlijk ondersteunen. De stempels zijn veilig in gebruik door hand- en uitvalbeveiliging. Bovendien hebben de schroefstempels hoogwaardige kwaliteit en zijn volledig thermisch verzinkt.

Per  week:
4,- excl. 7% SRR en BTW 

De minimale verhuurperiode is 4 weken

Omschrijving

Zoek je een standaard schroefstempel tot 5 meter en 40 centimeter die je op tal van Nederlandse bouwplaats kunt terugvinden? Dan is de BM 540 voor jou de ideale schroefstempel.

De betonstempel is van zware kwaliteit met een bescheiden gewicht. Want de schroefstempel tot 5 meter 40 is een naar verhouding vrij lichte betonstempel. Desondanks is de kwaliteit wél zeer zwaar. Zo is deze stempel standaard uitgevoerd met voetversterking. Ook de gaffel en de schroefbus voor de fijnafstelling van deze schroefstempel zijn extra zwaar uitgevoerd.

Zoals je van onze schroefstempels mag verwachten, heeft ook deze een lange levensduur. De schroefstempel is namelijk geheel verzinkt. Dit betekent dat de betonstempel niet zal roesten.

Bovendien is de BM 540 eveneens zeer veilig in het gebruik. Zo is deze schroefstempel uitgevoerd met uitvalverzekering. Deze stempel is dan ook ABOMA-gekeurd, een garantie voor extra veiligheid.

Specificaties

Minimale lengte:                    3.014 mm
Maximale lengte:                    5.400 mm
Diameter buitenbuis:            57.0 mm
Belastbaarheid op 300 cm: 21,2 kN
Diameter binnenbuis:           48.3 mm
Gewicht:                                   25 kg
Afmetingen voetplaat:          12 x 12 cm
Afmetingen gaffelkop:          16 x 12 cm

Veelgestelde vragen

De minimale huurperiode is 2 weken. Dus je kan de stempel na 1 dag terugbrengen maar je mag hem ook 2 weken lang gebruiken. De prijs is hetzelfde.

  • Is de hoogte van je plafond of draagbalk tussen de hoogte van 180 centimeter en maximaal 300 centimeter, dan huur je de schroefstempel tot 3 meter.
  • Komt het plafond of  draagbalk tussen de 2 meter en maximaal 350 centimeter? Kies dan voor de schroefstempel tot 350 centimeter.
  • Een klus waarbij je de draagbalken moet verstevigen en de hoogte tussen de 230 centimeter en 400 centimeter is: de schroefstempel tot 4 meter.
  • Tot slot, moet je een plafond of draagbalk verstevigen tussen de 3 meter en maximaal 540 centimeter? Dan kun je de schroefstempel tot 540 centimeter huren.

Meegeleverd

Schroefstempel:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per  week:         € 4,-                 € 5,18

De minimale verhuurperiode is 4 weken

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Handleiding

Uitlegvideo

Schroefstempel huren in de buurt

Je kunt de schroefstempel bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de schroefstempel op te halen. Of laat de schroefstempel bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede